Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 16:17

Ολκληρώθηκε το τουρνουά του ΝΟΠ, 20/8 το u21

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και παρά τον δυνατό άνεμο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Αυγούστου το μεικτό τουρνουά beach volley με τη συμμετοχή 19 ομάδων.

Για μία ακόμη φορά παρακολουθήσαμε volley πολύ υψηλού επιπέδου και όλοι, αγωνιζόμενοι και θεατές, το απόλαυσαν! Την Παρασκευή και το Σάββατο 12 και 13 Αυγούστου έγιναν οι αγώνες κατάταξης και την Κυριακή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες, που ήταν συναρπαστικοί, είχαν πολλές ανατροπές και ανέδειξαν τους παρακάτω νικητές :
Ημιτελικοί αγώνες
Σταμπέλος/Σαριδάκη – Αυγουστής/Γαλιγαλή σκορ : 1-2 σετ
Ταμπουρατζής/ Γεωργαντά - Βλαχάκης/ Lari σκορ : 2-0 σετ 
Τελικοί αγώνες
Μικρός τελικός: Σταμπέλος/Σαριδάκη – Βλαχάκης/ Lari σκορ : 2-0 
Μεγάλος τελικός : Ταμπουρατζής/ Γεωργαντά - Αυγουστής/Γαλιγαλή σκορ : 2-1
1η θέση : Ταμπουρατζής/ Γεωργαντά
2η θέση : Αυγουστής/Γαλιγαλή 
3η θέση : Σταμπέλος/Σαριδάκη 
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές κυπέλλων, αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων στους νικητές από τον έφορο του τμήματος beach volley του Ναυτικού Ομίλου Πάρου κ. Καβάλη Μανώλη και ακολούθησε πάρτι για όλους τους αγωνιζόμενους με μπουφέ και ποτά στο εντευκτήριο του Ομίλου.
Σε όλους τους αγωνιζόμενους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα .
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το θέαμα που πρόσφεραν και ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες από την Αθήνα, που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του τουρνουά .
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους χορηγούς για την συνεισφορά τους στη διοργάνωση του τουρνουά.
BLUE STAR FERRIES , EΨΑ , 56 ISLES BEER , ORIFLAME , BAGIE.GR , ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ , ΝΟΜΙΚΟΣ , e-learning-greek.com , POLOS CARS , THE GYM , HOTEL GALINOS, ΜΠΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ALGA , COLORBOX , PABL , Paros Tennis Club , linkart , Stratos Rentals ,NN , Takicecream
Το Σάββατο 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά under 21 και έτσι θα κλείσει ένας μήνας γεμάτος δράση και θέαμα στην άμμο !

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 18 Αυγούστου στη γραμματεία του Ομίλου τηλ. 2284021800 από 10:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.

PAROS-8-2016-PAROS 8-2016

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares