Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 15:21

Νιώθω τυχερός που θα αγωνιστώ στη Γ' Εθνική

Σήμερα κλείνει τα 17 του χρόνια και του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα όνειρο που πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ηλικία του θα ήθελαν να ζήσουν.

12291288 1499994543637390 4918218936383224650 oΠριν καλά - καλά συμπληρώσει τα 15 του χρόνια ο Μηνάς Βλαβιανός, έλαβε το ''κάλεσμα'' του τότε τεχνικού του Πανθηραϊκού Αλέξη Κωνσταντόπουλου και με τις πρώτες του παρουσίες στην τότε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό είδαμε έναν ''πιτσιρίκο'' με ποδοσφαιρικού ''τσαγανό'' που κοιτούσε κατάματα τον κάθε αντίπαλο. Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου την μέρα των γενεθλίων του ο Μηνάς Βλαβιανος μιλάει στο sportcyclades.gr για την εμπειρία του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για τον Μηνά Βλαβιανό, που θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι γιος του γνωστού υποστηρικτή του Πανθηραϊκού, Μάκη Βλαβιανού, ο οποίος στηρίζει κάθε βήμα του μικρού. Στα 7 του χρόνια ξεκίνησε να μαθαίνει το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του νησιού Playland. Μετά από 4 χρόνια, προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν το παίκτη να μετακομίσει στην Βουλγαρία. Στα 11 τότε χρόνια αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Σλάβια Σόφιας (Κ11 και Κ12), στην Α' εθνική της γειτονικής χώρας. Στα 13 επέστρεψε και πάλι στη Σαντορίνη, όπου μετά από δύο χρονιές στην Playland έκανε το μεγάλο βήμα στον Πανθηραϊκό. Εκεί, οι καταπληκτικές του εμφανίσεις, κέντρισαν το ενδιαφέρον του εκλέκτορα της Μικτής Κυκλάδων, Γιώργου Μοστράτου που τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ένωσης μας. Με τη Μικτή Κυκλάδων κατέκτησε την 2η θέση στο Αιγαίο, ενώ για τον ''μικρό'' ακολούθησε η διάκριση με το κάλεσμα του στην Περιφερειακή Ομάδα του Αιγαίου, όπου μετά από νίκη επί της Κρήτης κέρδισε τον τίτλο στις Περιφέρειες Νήσων.

Η κατάκτηση του περσινού ''Νταμπλ'' και η άνοδο στη Γ' Εθνική με τον Πανθηραϊκό μας οδηγεί στο σήμερα, όπου πλέον ο Μηνάς Βλαβιανός λογίζεται παίκτης του ρόστερ στην ιστορική πρώτη συμμετοχή Σαντορινιάς ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου που στα 17 σου χρόνια θα λάβεις μέρος σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ' Εθνικής;

''Είμαι πολύ χαρούμενος που στα 17 μου θα έχω την ευκαιρία να είμαι μέλος ομάδας Γ' εθνικής και θα μπορέσω να αποκτήσω μεγαλύτερες εμπειρίες από αυτές που είχα στο τοπικό πρωτάθλημα. Επίσης νιώθω τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω συμπαίκτες, οι οποίοι έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και μπορώ να μάθω πολλά πράγματα από αυτούς''.

Πως είναι η προετοιμασία μέχρι αυτή τη στιγμή, τι διαφορά βρίσκεις με μία αντίστοιχη προετοιμασία στο τοπικό πρωτάθλημα;

''Αρχικά, ξεκινήσαμε πολύ πιο νωρίς από πέρυσι λόγω τις Γ' εθνικής, που ξεκινάει νωρίτερα σαν πρωτάθλημα. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε στα 3-5 Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που είναι και το πιο σημαντικό για εμένα. Μέχρι τώρα η προετοιμασίαέχειπάειπολύκαλά και το σημαντικότερο είναι ότι είμαστεόλοιυγιείς και δεν έχουμε κάποια απώλεια από τραυματισμό που είναι το σημαντικότερο πράγμα σε μια προετοιμασία''.

Πως βλέπεις το επίπεδο στα πρώτα φιλικά της ομάδας και ποια είναι η δική σου φιλοδοξία στην πρώτη σου συμμετοχή σε μεγάλη κατηγορία;

''Είμαστε μια καινούργια ομάδα και προσπαθούμε να βρεθούμε μεταξύ μας, δουλεύοντας πολύ στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά από φιλικό σε φιλικό τα καταφέρνουμε όλο και καλύτερα και πιστεύω στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι. όσο αφορά τη δική μου φιλοδοξία, θέλω πρώτα από όλα να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα μου να εκπληρώνει τους στόχους της. Μέσα από τις επιτυχίες της, σίγουρα θα καταφέρω και εγώ να αναδειχθώ και εγώ και πόσο μάλλον στην μεγαλύτερη κατηγορία που συμμετάσχουμε''.

Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους για τη μέχρι τώρα πορεία σου στο ποδόσφαιρο και να στείλεις κάποιο μήνυμα;

''Βέβαια... Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου μέχρι στιγμής και ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο γιατί ήταν ο πρώτος που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε χρόνο συμμετοχής στο Ανδρικό τμήμα, παρόλο που ήμουν σε μικρή ηλικία. Τέλος θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες και να ζητήσω στον κόσμο να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζει με τον δικό του τρόπο''.

*Η Συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr σου εύχεται χρόνια πολλά Μηνά. Να είσια πάντα δυνατός, υγιής και να εκπληρώσεις κάθε σου όνειρο.

12239259 1499997580303753 1593150834393750394 o

Ευχές από τον Πανθηραϊκό

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μηνά Βλαβιανό, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια. Πολύχρονος Μηνά!!

14045156_10210489229412314_1398870043_o.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares