Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 00:42

Με άρωμα Κυκλάδων η προετοιμασία της Εθνικής

Με την συμμετοχή τεσσάρων αθλητριών από τον ΑΟ Θήρας και τον Πανναξιακό ΑΟΝ βρίσκεται από σήμερα στην Θεσσαλονίκη η Εθνική ομάδα των γυναικών, που από αύριο πιάνει δουλειά εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Τα κορίτσια της Εθνικής συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης με τον Τάκη Φλώρο, στην επιστροφή του στον πάγκο της Εθνικής, να έχει το πρόβλημα της Στέλλας Χριστοδούλου.

Η πασαδόρος του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στη μέση και παρόλο που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη τις πρώτες ημέρες θα συνεχίσει την αποθεραπεία της ενώ η κατάσταση της θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ.

Οι προπονήσεις ξεκινούν αύριο και τις πρώτες ημέρες τα πρωινά η ομάδα θα βρίσκεται στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ τα απογεύματα οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Φλώρος έχει καλέσει στην προετοιμασία της Εθνικής τις:
Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Μελίνα Εμμανουηλίδου (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ευαγγελία Μερτέκη (ΑΟ Παναθηναϊκός), Σία Τοτσίδου (ΑΟΝ Πανναξιακός), Μαρία Οικονομίδου (ΑΟΝ Πανναξιακός), Όλγα Βεργίδου (ΑΟ Θήρας) Μαριαλένα Αρτακιανού (ΑΟ Θήρας), Αλεξία Καλανταρίδου (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Άννα Καλαντάτζε (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Ηλιάνα Ιακωβίδου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Ευαγγελία Χαντάβα (-), Αθηνά Παπαφωτίου (ASPTT Mulhouse), Παναγιώτα Διώτη (Terville Florange Olympique Club), Ελένη Κιόση (MyCicero Pesaro), Μαρία Νομικού (Trentino Rosa), Ανθή Βασιλαντωνάκη (Yamamay Busto Arsizio).

Στη λίστα που έχει σταλεί στην CEV έχουν δηλωθεί και οι: Αλεξάκου (ΑΣ Άρης), Μπακοδήμου (ΓΣ Πανιώνιος), Γενιτσαρίδη (Pitsburgh University), Καρακάση (Μαρκόπουλο), Κωνσταντινίδου Αλ. (ΠΑΟ), Παπαδοπούλου Χ. (ΠΑΟ), Στράντζαλη (Maimi University),

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία, Σλοβενία, Λευκορωσία σε δυο τουρνουά τα οποία θα διεξαχθούν το μεν πρώτο στο Μπρνο της Τσεχίας (16-18/9) και το δεύτερο στο Μάριμπορ της Σλοβενίας (23-25/9).

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares