×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 13:38

Αναχώρησε ο Πανναξιακός

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Ηλιούπολη. Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Ηλιούπολη.

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού για το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο της blue Star Ferries για να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ με την ομάδα της Ηλιούπολης.

Με το προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ρούση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ο Πανναξιακός φιλοδοξεί να ξεκινήσει «με το δεξί» τις υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Στην αποστολή του Πανναξιακού στην Αθήνα ο Γιώργος Ρούσης εκτός των δύο βοηθών του, Ευσταθόπουλο και Καζαζόπουλο έχει μαζί του τις Σία Τοτσίδου, Μαρία Οικονομίδου, Νίνα Δρακουλίδου, Ξένια Κακουράτου, Κατερίνα Ζακχαίου, Μόνικα Πότοκαρ, Λουτσία Φρέσκο, Βίκυ Σεφεριάδου,  Βαρβάρα Ξαγοραράκη, Μαρία Γάτση, και Κάλλια Κατερίνη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10 στις 17:30 και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του αγώνα με livescore μέσα από το www.paon.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares