Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 13:13

Η αρχηγός Τοτσίδου στο τιμόνι των ακαδημιών

Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα ενώ αξιοσημείωτη είναι και η ευρωπαϊκή του παρουσία με αποκορύφωμα την είσοδο του στην οκτάδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης Challenge Cup.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες, έτσι και ο Πανναξιακός δεν θα μπορούσε παρά να δώσει βάρος στις υποδομές ώστε να μπορέσει να βγάλει από τα σπλάχνα της ομάδας νέα ταλέντα που θα στελεχώσουν στο μέλλον την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Με βασικό σκοπό την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και ιδεώδους αλλά  και την αθλητική άμιλλα ο Πανναξιακός και αυτή τη χρονιά  θα λειτουργήσει ακαδημίες βόλεϊ έχοντας όμως στο τιμόνι αυτής της προσπάθειας την έμπειρη αρχηγό Σία Τοτσίδου.

Η 27χρονη Δραμινή αθλήτρια έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την πετοσφαίριση αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τις μικρές αθλήτριες της Νάξου που και το καλοκαίρι έδειξαν την συμπάθεια τους στο πρόσωπο της Σίας συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό καμπ που διοργάνωσε μαζί με την διοίκηση του Πανναξιακού.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού διαβάζαμε και την ανακοίνωση:

O Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων για τα τμήματα υποδομών πετοσφαίρισης καθώς και την παράταση των εγγραφών για νέες αθλήτριες.

Ο σύλλογός μας πιστός και με την ίδια προσήλωση  όπως κάθε χρονιά στηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες.

Με προγράμματα προπονήσεων υψηλού επιπέδου με μοναδικό σκοπό την τόνωση των σχέσεων των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό, οι ακαδημίες του Πανναξιακού με επικεφαλής την αθλήτρια και αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Σία Τοτσίδου, την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 17:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση στο κλειστό της Νάξου όπου θα γίνει ο διαχωρισμός των τμημάτων ανάλογα την ηλικία και το επίπεδο των αθλητριών.

Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομών συνεχίζονται και θα γίνονται καθημερινά 10-12 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο των γραφείων: 22850 27586 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares