×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 11:45

10ήμερο ταξίδι για τον Πανναξιακό

Η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού αγωνίζεται το Σάββατο στις 19:00 κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού αγωνίζεται το Σάββατο στις 19:00 κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Η αποστολή του Πανναξιακού αναχώρησε την Πέμπτη το απόγευμα για το πολυήμερο ταξίδι της καθώς θα επιστρέψει στη Νάξο μετά από 10 ολόκληρες μέρες αφού οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις μακρυά από την έδρα της ολοκληρώνονται το επόμενο Σάββατο στον Άλιμο κόντρα στην Θέτιδα Βούλας.

Ελέω απεργίας ΠΝΟ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αναχώρησε από την Πέμπτη το απόγευμα για Πειραιά και στη συνέχεια οδικώς ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη όπου στα Κύμινα θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες Αξιού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για να αγωνιστεί απέναντι στις αθλήτριες του Μαρκόπουλου για τον εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής (πάλι λόγω απεργίας της ΠΝΟ).

Ο «Γολγοθάς» δεν τελειώνει εδώ, αφού η αποστολή του Πανναξιακού θα παραμείνει μακρυά από το νησί της Νάξου μέχρι το επόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου για ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα, αυτή τη φορά με την Θέτιδα Βούλας για την 10η και προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Οι συνεχείς μετακινήσεις και οι «σερί» αναμετρήσεις καθώς στις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε και τις 2 εμβόλιμες αγωνιστικές αποσυντονίζουν τα σχέδια του προπονητή της ομάδας και το πρόγραμμα προπονήσεων αν και απέφυγε να αναφερθεί σχετικά σχολιάζοντας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μόνο για την αναμέτρηση με τους Μακεδόνες: «Είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς καθώς καμία ομάδα δεν έχει περάσει εύκολα από την συγκεκριμένη έδρα. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση και να κάνουμε το παιχνίδι μας για να φύγουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό των Κυμίνων στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Για την ιστορία, η προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 14 Φεβρουαρίου 2015 και ο Πανναξιακός είχε φύγει από τα Κύμινα νικητής με 3-0 σετ (8-25,12-25,14-25). Αξιοσημείωτο είναι πως σε εκείνο το ταξίδι η ομάδα της Νάξου είχε αγωνιστεί δίνοντας την δεύτερη αναμέτρηση σε επίσημο αγώνα σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών, καθώς λίγες ώρες πριν είχε αποκλείσει τον Λαγκαδά παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής:

18:00, «Ι. Λεμονίδης», ΑΣ Ελπίς -Παναθηναϊκός ΑΟ

18:00, Μαρκοπούλου, ΑΟ Μαρκοπούλου – ΓΣ Ηλιούπολης

18:00, Μ. Μερκούρη, Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣ Άρης

18:30, Σχ. Ν .Φιλαδέλ., ΑΕΚ – ΑΣΠ Θέτις

19.00, Θήρας, ΑΟ Θήρας – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

19.00, ΑΣ Μακεδόνες – Πανναξιακός ΑΟΝ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares