×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 22:33

Τρίποντο και «καθάρισε» με Θεσσαλονίκη

Ο Πανναξιακός στην πρώτη από τις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις του έφυγε με το τρίποντο από τα Κύμινα λυγίζοντας την αντίσταση των Μακεδόνων Αξιού. Ο Πανναξιακός στην πρώτη από τις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις του έφυγε με το τρίποντο από τα Κύμινα λυγίζοντας την αντίσταση των Μακεδόνων Αξιού.

Με χαμόγελα θα επιστρέψει στην Αθήνα η αποστολή του Πανναξιακού καθώς τελείωσε νικηφόρα με 3-1 σετ την αναμέτρηση με τους Μακεδόνες.

Τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση στην πρώτη από τις τρεις «στάσεις» του ταξιδιωτικού Γολγοθά που έχουν μπροστά τους λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΝΟ, εξετέλεσαν την αποστολή τους και επιστρέφουν στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς που κρατούν την ομάδα της Νάξου σε τροχιά κορυφής.

Με έναν αγώνα λιγότερο (ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής με το Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου) η ομάδα της Νάξου παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στην εικόνα του αγώνα, ο Πανναξιακός με όπλο το σερβίς και έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Αργεντινή διαγώνια του, την Λουτσία Φρέσκο ανησύχησε μόνο στ ο 2ο σετ το οποίο και έχασε.

Με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα δύο πρώτα σετ, στο τρίτο οι Μακεδόνες προηγήθηκαν με 5-2 στο τρίτο αλλά έχασαν την κόντρα επίθεση και πήγε η Μαρία Οικονομίδου στο σερβίς η οποία πήρε 8 άσους με τον Πανναξιακό να κάνει το 1-2 εύκολα.

Στο δ’ σετ οι Μακεδόνες άντεξαν μέχρι το 13-14 με την ομάδα της Νάξου να πιέζει και πάλι από το σερβίς και να φτάνει σχετικά εύκολα στη νίκη.

Η γνώμη του πάγκου
Μανώλης Σκουλικάρης: «Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό… Δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια αφού είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, ασθένειες ενώ σήμερα μας πρόδωσε η υποδοχή μας. Συγχαρητήρια στη Νάξο για τη δίκαιη νίκη της».

Γιώργος Ρούσης: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, όπου αντίπαλοι μας έχουν χάσει βαθμούς κι εμείς έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει όμως χρόνο καθώς έχουμε συνεχόμενα ματς και πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε»

Τα σετ: 20-25, 25-22, 11-25, 18-25
Μακεδόνες (Σκουλικάρης) Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Γιαννούλη, Μυρίδου –λ / Τζαγκαράκη, Στεφανίδου, Ευθυμιάδου, Παπαδοπούλου
Πανναξιακός (Ρούσης) Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Ξαγοραράκη, Γάτση

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares