Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 18:34

Ιστορική πρώτη για τους Άνδρες του Νηρέα

Ιστορική πρεμιέρα είχε χθες στη Σύρο το Ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του Νηρέα.

Το νεοσύστατο τμήμα απαρτίζεται από νεαρούς και εμπειρότερους παίκτες και φιλοδοξεί να έχει μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Στο πρώτο τους αγώνα οι Άνδρες του Νηρέα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και παρά την ήττα τους με 3-0 από τον ΑΣΕ Νεωρίου, κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας, όπου υπήρχαν και αρκετοί εκδρομείς από την Πάρο.

Το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου, αναφέρει:

O πρώτος αγώνας για την πρώτη ανδρική ομάδα βόλεϊ στην ιστορία του ΑΜΕΣ Νηρέα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 19:00μμ στην Σύρο με την ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μη μας ικανοποίησε αφού χάσαμε με 3 – 0 σετ (25-16, 25-20, 25-18) αυτό που αποκομίσαμε όμως σαν ομάδα, ήταν η καλή εμφάνιση και η αγωνιστικότητά μας μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Την αποστολή μας αποτελούσαν οι: Ρούσσος Μανώλης, Αλιπράντης Κων/νος, Ματβέεβ Δανιήλ, Δρόσος Γιάννης, Χανιώτης Γιώργος, Σκλαβούνος Ραφαήλ, Σκαραμαγκάς Στράτος, Βαρριάς Σίμος, Σαγώνας Γιώργος.

 Για κάποιους από αυτούς ο σημερινός αγώνας ήταν το βάπτισμα του πυρός, ενώ κάποιοι άλλοι ξαναθυμήθηκαν τα παλιά.

 Όπως και να έχει η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της και ευελπιστεί σύντομα να μπει στην δική της ''σάλα'' για να προπονηθεί όπως της αξίζει!

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που μας συνόδευσε στον πρώτο μας αγώνα.

ANDRES ME NEORIO

ANDRES STH SYRO

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares