Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 00:44

«Καθαρός» ο Φοίνικας

Με αφορμή τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ (για 2η φορά αυτή τη σεζόν μετά το καλοκαίρι), το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ οφείλει να δηλώσει την ικανοποίησή του για τα πρώτα αυτά θετικά δείγματα γραφής της λειτουργίας του νέου Συστήματος Αδειοδότησης, δικαιώνοντας τον ΠΑΣΑΠ, για την επιμονή του για τη θεσμοθέτησή και λειτουργία του.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε πως οι διατάξεις περί ελέγχου της τήρησης διακανονισμών χρεών παλαιοτέρων ετών (δόσεις Ιουλίου-Νοεμβρίου 2016) εφαρμόστηκαν, με αποτέλεσμα 50 σχεδόν αθλητές να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους, όπως είχαν συμφωνήσει με τα σωματεία, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν σε δικαστικούς αγώνες.

Οφείλουμε δημόσια να συγχαρούμε όλα εκείνα τα σωματεία τα οποία αγκάλιασαν τη συμφωνία και το έδειξαν στην πράξη, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις τους ως όφειλαν.

Συγκεκριμένα τα σωματεία  Παναθηναίκος Α.Ο., Α.Ο. Φοίνικας, Ολυμπιακός, ΑΟΠ Κηφισιάς, Παμβοχαϊκός τακτοποίησαν τις εκκρεμότητές τους προς αθλητές πριν την 15η Δεκέμβριου 2016. Ο Α.Ο. Ορεστιάδας κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και τακτοποίησε εκκρεμότητες σε 3 αθλητές κατά τη διάρκεια των γιορτών (για αυτό το λόγο μπόρεσε να κάνει μεταγραφές). Η δε Παναχαική είχε τακτοποιήσει εκκρεμότητες για 3 αθλητές πριν τις 14 Δεκεμβρίου και υπήρχε η εκκρεμότητα με τον αθλητή Μπέλο, για την οποία υπήρξε χθες γραπτή δέσμευση σωματείου και ΕΣΑΠ, για καταβολή της οφειλής από τη δόση Φεβρουαρίου του ΟΠΑΠ.

Η δε ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ελέγχθηκε για 8 περιπτώσεις, εκ των οποίων 2 δεν έχουν τακτοποιηθεί, μέχρι σήμερα, για αυτό και της επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών.

Οι υπόλοιπες ομάδες δεν ελέχθησαν διότι δεν υπήρχαν, σε γνώση της Επιτροπής, τυχόν διακανονισμοί οφειλών.

Η προστασία και η θωράκιση του μοντέλου αυτού, που μπορεί σταδιακά να οδηγήσει στην κάθαρση, την αξιοκρατία και την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού, είναι χρέος όλων μας αθλητών, σωματείων και Φορέων.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Επιτροπής για το έργο τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares