Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 20:59

Ζωλασταθιάδης: «Δεν υπάρχει λογική»

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει αυτή την στιγμή ο Αίαντας Ευόσμου, όπου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 18:00 τον Πανναξιακό. Σχετικές δηλώσεις έκαναν οι δύο κόουτς των ομάδων.

Ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε αντίθεση με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη που έχει αρκετές απουσίες, όπως της Κλίβελαντ ενώ αρκετές αθλήτριες δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω της ώρας του αγώνα και του ταξιδιού που έπρεπε να γίνει.

Ρούσης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

«Συνήλθαμε γρήγορα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη και κάναμε μία πολύ καλή νίκη στην έδρα του Άρη. Το ζητούμενο όμως είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να συγκεντρώσουμε το μάξιμουμ των βαθμών μέχρι να έρθουν τα ντέρμπι που θα κρίνουν την συνολική μας πορεία στο πρωτάθλημα».

Ζωλασταθιάδης: «Δεν υπάρχει λογική»

«Λόγω της μη αλλαγής της ώρας του αγώνα θα έχουμε απώλειες γιατί πολλά παιδιά δεν μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή. Δεν υπάρχει λογική σ’ αυτό που συμβαίνει καθώς θα είμαστε τρεις μέρες στο δρόμο με 16χρονα και 17χρονα παιδιά, γιατί δεν μπορούσε να γίνει μία αλλαγή της ώρας. Παρόλα αυτά πάμε να παλέψουμε γιατί η φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα είναι ότι δεν μπορεί να μας σταματήσει κανένα εμπόδιο».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares