×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 23:45

Με στόχο το τρίποντο ο ΑΟ Θήρας

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή για τον ΑΟ Θήρας η αυριανή, καθώς για το πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελπίς Αμπελοκήπων (14:30).

Στο άλλο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Μετς τον Άρη.

ΑΟ Θήρας για τετράδα

Η γηπεδούχος ομάδα ψάχνει βαθμούς ελπίζοντας στην παραμονή, ενώ θέλει να ξεπεράσει το αρνητικό αποτέλεσμα που έφερε με την ΑΕΚ.

Από την άλλη ο ΑΟ Θήρας θέλει να κλειδώσει την 4η θέση και την συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Ο προπονητής του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου τόνισε: «Ξέρουμε από τον πρώτο γύρο ότι η Ελπίδα είναι μια νεανική και μαχητική ομάδα, η οποία παρά το αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, χρησιμοποιεί την έδρα της για να πιέζει όλους τους αντιπάλους της και ψάχνει βαθμούς πλέον σε κάθε παιχνίδι. Εμείς από την άλλη θέλουμε την νίκη για να είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να επιδείξουμε την αγωνιστική μας ποιότητα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».

Από την άλλη, ο τεχνικός της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης σημείωσε: «Όλη την εβδομάδα κληθήκαμε να διαχειριστούμε την ήττα από την ΑΕΚ που μας στοίχισε πολύτιμους βαθμούς. Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και να παλεύουμε για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

21ba874e7109ee591932d8cbc6a2c931_L.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares