×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 01:27

Γιορτή του βόλεϊ οι φιλικοί αγώνες κορασίδων του Πανναξιακού με την ΑΕΚ [pics-vids]

Σε γιορτινό κλίμα διεξήχθησαν οι δύο φιλικοί αγώνες των τμημάτων υποδομών του Πανναξιακού ΑΟΝ και της ΑΕΚ με τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δίνει βροντερό παρών στο κλειστό της Νάξου.

Το Σαββατοκύριακο ο Πανναξιακός φιλοξένησε την ΑΕΚ σε επίπεδο κορασίδων για την διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δύο αγώνες που είχαν όλες τις προδιαγραφές μεγάλης διοργάνωσης, με κόσμο στις εξέδρες που θα τον ζήλευαν ακόμα και σύλλογοι της Α1 κατηγορίας, με χειροκρότημα και για τις δύο ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι πάντα απέναντι μας έχουμε δυο ομάδες από παιδιά. Αυτό το χειροκρότημα είναι η ανταμοιβή τους.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο ΔΑΚ όσοι είχαν τη τύχη να βρεθούν (ανάμεσά τους και οι Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κος Μαργαρίτης αλλά και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κος Τσολάκης) απόλαυσαν έναν καταπληκτικό αγώνα το βράδυ του Σάββατου με το μέλλον του βόλεϊ να δείχνει ότι βαδίζει σε σωστά μονοπάτια.

Σε δύο αγώνες όπου η ομάδα του Πανναξιακού τελείωσε νικήτρια με 3-0 σετ, το σκορ δεν είχε καμία σημασία. Απολαύσαμε δυνατές μάχες, απολαύσαμε τα δικά μας παιδιά, χειροκροτήσαμε τις αυριανές αθλήτριες βόλεϊ. Γιατί σε αυτές τις ηλικίες στόχος είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός.

Η αποστολή της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Πανναξιακό ΑΟΝ και εκείνη με την σειρά της ανταπέδωσε δωρίζοντας στις αθλήτριες της Νάξου αναμνηστικά ημερολόγια της ΑΕΚ ενώ ταυτόχρονα φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα με τον κόσμο.

Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώθηκε παράλληλα με τις δύο φιλικές αναμετρήσεις από την διοίκηση του συλλόγου και τους γονείς των αθλητριών της Νάξου.

Και οι δύο αναμετρήσεις μεταδόθηκαν ζωντανά με τέσσερις κάμερες από την cyclades video του Γιώργου Δεουδέ και σε περιγραφή Δημήτρη Κάτσαρη, κάτι που δεν έχει προηγούμενο τόσο σε επίπεδο φιλικών αλλά και σε επίσημων αγώνων κορασίδων.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Φραγκίσκος Γιάννης): Άννα Γεροντή, Βάσω Ζαζάνη, Στέλλα Σταυροπούλου, Βίλμα Αναγνώστου, Γιώτα Βόμβα, Μαριλία Κυριακού, Κυριακή Κατσάνη, Αναστασία Φρατζέσκου, Μαρία Κουφοπούλου, Μαρία Σφακιανάκη, Κωνσταντίνα Λιανού, Ελίζα Αναγνώστου, Ιωάννα Μαυρομάτη, Κάλλια Κατερίνη

ΑΕΚ (Σκουτελάκος Χάρης): Αγάπη Αντωνίου, Μάρω Κουτσογιάννη, Μαρία Αντωνιάδη, Κυριακή Κρεμμύδα, Μαίρη Γεωργακοπούλου, Χριστίνα Παναγιωτοπούλου, Αγγελίνα Στρίκα, Βάσια Κούτσικου, Ρεγγίνα Παπά,

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares