×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 15:52

Ανακοίνωση Πανναξιακού για τα φιλικά με την ΑΕΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανναξιακός με την οποία ευχαριστεί όσους φορείς και χορηγούς συνέβαλλαν στη διοργάνωση των φιλικών παιχνιδιών των ομάδων κορασίδων με την ΑΕΚ που έγιναν το Σαββατοκύριακο:

«Η Διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί όλους όσους συνέβαλλαν, στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των φιλικών παιχνιδιών των ομάδων κορασίδων του συλλόγου μας και της ΑΕΚ, στο Κλειστό Δ.Α.Κ. Νάξου.

Πρώτα από όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες και τους γονείς τους που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση των παιχνιδιών. Επίσης στους χορηγούς της εκδήλωσης και πιο συγκεκριμένα την «Blue Star Ferries» και το κεντρικό πρακτορείο της στη Νάξο «ZAS Travel«, το «Naxian Collection«, την «Naxos Computers«, το κατάστημα «Γερμανός«, το κατάστημα «Expert«, το «ΚΤΕΛ Νάξου«, το ζαχαροπλαστείο «Ραντεβού«, την «Kerras Cruises«, το «SportCyclades.gr«, την «Vedus-χειροποίητα κοσμήματα«, την «Absolut Concept» και τα εστιατόρια «Ο Αποστόλης» και «Relax«.

Ακόμα ευχαριστούμε ολόψυχα τους διαιτητές Μουστάκη, Κατσούλη και Τζακωνιάτη για τη συμμετοχή τους. Επιπλέον, το επιτελείο της «Cyclades Video» και το Γιώργο Δεουδέ για την ζωντανή κάλυψη των αγώνων καθώς και τους Χαράλαμπο Ιωσηφίδη και Δημήτρη Κάτσαρη, ακούραστους εργάτες του Πανναξιακού, για την πολύτιμη συμβολή τους.

Τέλος την ομάδα της ΑΕΚ, τους Σκουτελάκο  Χάρη, Πεφάνη Γιώργο και τα κορίτσια τους που δέχθηκαν την πρόσκλησή να έρθουν στο νησί μας για τη διεξαγωγή των φιλικών και βεβαίως όλους τους φίλους της ομάδας μας που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό.

Ο Πανναξιακός για άλλη μία φορά είναι «πρωτοπόρος» σε θέματα διοργανώσεων και αποτελεί δέσμευσή μας ότι αυτά τα φιλικά αποτελούν μόνο την αρχή μίας σειράς αγώνων αναπτυξιακών τμημάτων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο νησί μας, με αντιπάλους ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares