Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 15:41

Το ευχαριστώ του Ιέραξ 1960

Το Τμήμα Βόλεϊ Παίδων - Κορασίδων Α.Σ. Ιέραξ 1960 αποδέχτηκε το κάλεσμα του Α.Ο. Θήρας ώστε να διοργανωθεί από κοινού ένα Εμπειρικό Φιλικό τουρνουά Βόλεϊ με τις αντίστοιχες Ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ των 2 Σωματείων.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι Αθλήτριες του Ιέρακα (το τμήμα μας έχει συσταθεί  μόλις ένα χρόνο πριν) συμμετέχοντας σε αυτά τα φιλικά, στο φιλόξενο κλειστό γήπεδο της Σαντορίνης, ήταν πολύ χρήσιμη .

Οι 2 ομάδες είχαν τον χρόνο και έδωσαν 2 δίωρους Φιλικούς Αγώνες, και έτσι οι Προπονητές Ν. ΚΕΡΑΣΤΑΣ (Α.Σ.ΙΕΡΑΞ 1960) & ΑΡ. ΣΚΟΡΔΙΛΗ (Α.Ο. ΘΗΡΑΣ ) είχαν την ευκαιρία να δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις Αθλήτριες να αγωνιστούν .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

  • ·        τον Α.Ο. ΘΗΡΑΣ και ιδιαίτερα την προπονήτρια κα Άρτεμη Σκορδίλη για την βοήθεια στην διοργάνωση αλλά και διαμονή μας στο Νησί της Σαντορίνης,

  • ·        τον Α.Ο. ΘΗΡΑΣ για το δείπνο –γνωριμίας μετά το πρώτο Φιλικό,

  • ·        το Οινοποιείο ΜΠΟΥΤΑΡΗ που άνοιξε ειδικά για εμάς και χωρίς κόστος , ξενάγησε τις αθλήτριες στους χώρους του μετά το δεύτερο Φιλικό,   και

  • ·        την ΑΝΕΚ LINES ως χορηγός μετακινήσεων & Μilos TRAVEL Pirounakis για την παροχή ειδικής Τιμής στο ταξίδι μας.

ΕΚ του Α.Σ. ΙΕΡΑΞ 1960

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares