×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 11:10

Μέχρι αύριο Πέμπτη η δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο FINAL-4

Η ομάδα μας βόλεϊ γυναικών, μετά τις πανηγυρικές προκρίσεις που πέτυχε επί του Άρη και του Α.Ο. Θήρας, έχει την χαρά και την τιμή να συμμετέχει στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2017.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες θα αποτελέσουν γιορτή για το άθλημα και θα προβούμε σε κάθε ενέργεια για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι αγώνες αυτοί γίνονται με το καθεστώς της «ειδικής διαχείρισης» συνεπώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και το κοινό που θα τους παρακολουθήσει θα είναι πολύ συγκεκριμένο και θα προέρχεται στην συντριπτική του πλειοψηφία από τον χώρο της πετοσφαίρισης. Καλούμε λοιπόν τους γονείς των ανήλικων αθλητών και αθλητριών του σωματείου μας που θέλουν να συνοδεύσουν το παιδί τους στην Αθήνα και να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να επικοινωνήσουν με τον team manager της ομάδας μας κύριο Δημήτριο Βιτζηλαίο στο τηλ. 6970451402 και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Το ίδιο καλούμε να κάνουν και τους παλιούς αθλητές και αθλήτριες πετοσφαίρισης του Πανναξιακού, τους χορηγούς μας καθώς και τους πιστούς φίλους μας που ενδιαφέρονται να παρευρεθούν σε αυτή τη γιορτή του βόλεϊ. Οι θέσεις που διαθέτουμε είναι ελάχιστες συνεπώς πρέπει μέχρι και αύριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο κύριος Βιτζηλαίος να έχει ενημερωθεί από όλους τους ενδιαφερόμενους, έτσι ώστε ο σύλλογός μας να προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares