×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 18:29

''Ελπίδα'' για Πανναξιακό, ματς «φωτιά» για ΑΟ Θήρας

Μία εβδομάδα έμεινε για το πολυαναμενόμενο Final 4 της Γλυφάδας και οι ομάδες ρίχνονται ξανά στην μάχη του Πρωταθλήματος.

Οι αθλήτριες των συλλόγων δεν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στις κατά τόπους περιοχές, καθώς το Πρωτάθλημα οδεύει προς την τελευταία του στροφή και η 19η αγωνιστική ίσως να παραμονεύει και εκπλήξεις.

Σαφώς μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» στο Μετς, τα πράγματα όσον αφορά την πρώτη θέση έδειξαν να μπήκαν σε μια σειρά καθώς ο Ολυμπιακός φαντάζει σχεδόν αδύνατο να χάσει πλέον την πρώτη θέση. Από την άλλη όμως ο Παναθηναϊκός με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά και την εντός έδρας ήττα από τις «ερυθρόλευκες», βρίσκεται και πάλι σε απόσταση δύο βαθμών από τον Πανναξιακό, ενώ αυτή την αγωνιστική φιλοξενείται από το Μαρκόπουλο, μια ομάδα που έδειξε και στην αναμέτρηση στη Νάξο, ότι ξεχειλίζει από ποιότητα και σε ενδεχόμενο στραβοπατήματος μπορεί να αλλάξουν πλέον τα δεδομένα της 2ης θέσης.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πανναξιακός μετά τη νίκη επί του Μαρκόπουλου, που σημειωτέον θα την αντιμετωπίσει και τον μεγάλο ημιτελικό της Γλυφάδας για το Κύπελλο, με 3-0, έρχεται αντιμέτωπη με την Ελπίδα Αμπελοκήπων εκτός έδρας. Από την αγωνιστική εικόνα και μόνο των δύο ομάδων, ο Πανναξιακός έχει τον πρώτο λόγο καθώς διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και κρίνεται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, ωστόσο αυτά τα παιχνίδια πάντα θέλουν μεγάλη προσοχή.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση μίλησε η αθλήτρια της Ελπίδας Βίκυ Καλαϊτζάκη στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο:

Καλαϊτζάκη: «Είναι… αλλιώς στην έδρα μας»

Την πεποίθηση ότι η Ελπίδα θα συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις στους Αμπελοκήπους εξέφρασε η άσος της νεοφώτιστης ομάδας ενόψει της δύσκολης σημερινής αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών στο «Ι. Λεμονίδης» (19.30) με τον Πανναξιακό.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων παραμένει «κολλημένη» στην 10η θέση, αλλά λίγη ώρα πριν από την προτελευταία φετινή εμφάνιση των “πράσινων” της Θεσσαλονίκης μπροστά στο κοινό της, η Βίκυ Καλαϊτζάκη πιστεύει ότι η Ελπίδα θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο γήπεδό της.

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ασχέτως των τελευταίων αποτελεσμάτων. Γνωρίζουμε ότι τα περιθώρια για την παραμονή μας έχουν στενέψει αρκετά, όμως στηριζόμαστε στις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει στην έδρα μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με διάθεση τόσο γι’ αυτό το παιχνίδι όσο και τα επόμενα», σχολίασε η 23χρονη κεντρικός της νεοφώτιστης ομάδας, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύο πρώην αθλήτριες της Ελπίδας, τις πασαδόρους της ομάδας της Νάξου πλέον, Βίκυ Σεφεριάδου και Κωνσταντίνα Δρακουλίδου.

«Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι πολύ δύσκολος, καθώς αντιμετωπίζουμε μία φορμαρισμένη ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Ελπίζω αυτή τη φορά να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες», δήλωσε ο τεχνικός της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και ο Πανναξιακός με τον Γιωργο Ρούση να σημειώνει από την πλευρά του: ««Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον καλό αγωνιστικό ρυθμό, αλλά σίγουρα δε θέλουμε να χάσουμε την επαφή μας με την κορυφή και θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο».

Ντέρμπι για την 4η θέση

Ίσως είναι και το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο ΑΟ Θήρας μετά από τις συνεχόμενες ήττες, από Πανναξιακό για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, από Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ και Ηλιούπολη στην Αθήνα, «γκρεμίστηκε» από την 4η θέση δίνοντας την θέση του στον Άρη. Η μεταξύ τους μονομαχία σαφώς και θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων, που θέλουν πάση θυσία το τρίποντο.

Βέβαια η ομάδα της Σαντορίνης έχει αποδείξει ότι εντός έδρας δύσκολα χάνει, καθώς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, αυτή από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Οικονόμου μετά τα όποια θέματα δημιουργήθηκαν περί της παραίτησής του, σίγουρα αναζητά μια νίκη «οξυγόνο» εν όψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και της συμμετοχής του ΑΟ Θήρας στα πλεί – οφ του πρωταθλήματος.

Για τον ΑΟΘ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αρτακιανού-Όστοϊτς με τον τεχνικό της νησιωτικής ομάδας, Απόστολο Οικονόμου να τονίζει: «Αντιλαμβάνομαστε όλοι εδώ στο νησί την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού αν θελουμε να πετύχουμε τον στόχο μας , πρέπει να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα που για να το κερδίσουμε θα πρέπει πολλά αγωνιστικά κομμάτια να τα εκτελέσουμε με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Δυστυχώς για μια ακόμα εβδομάδα, δεν έλλειψαν οι ελλείψεις αθλητριών απο τις προπονήσεις , αλλα ειναι τετοια η φύση και η κρισιμότητα του παιχνιδιού που αυτα ολα το Σαββατο δεν θα παίξουν καμία σημασία. Σε αυτήν την αναμέτρηση θελουμε τον κόσμο δίπλα μας , ετσι ώστε να μας δώσει την ώθηση που μονο αυτός ξέρει να μας δίνει».

Οι «κίτρινες» τρέχουν ένα σερί τεσσάρων νικών που τις επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση με τον Δημήτρη Σολκίδη να τονίζει: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα, αλλά δεν θα έχει τελειώσει τίποτα οριστικά. Εμείς παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό και ήρθαμε για το καλύτερο δυνατό, αλλά σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας. Είναι ένα παιχνίδι που θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο».

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό

Η απόσταση που τον χωρίζει πλέον από τον Πανναξιακό (2 βαθμοί) σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό του κ. Καζάζη. Η ήττα από τον Ολυμπιακό εντός έδρας έδειξε ότι οι πράσινες θα παλέψουν εντέλει για την δεύτερη θέση, θέλοντας να «καπαρώσουν» το πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς.

Επόμενη στάση για τον Παναθηναϊκό το Μαρκόπουλο εκτός έδρας. Ένα παιχνίδι που κρύβει πολύ μεγάλους κινδύνους για το «τριφύλλι» καθώς οι γηπεδούχες έχουν αποδείξει ότι στηρίζονται στην ομαδικότητα αλλά και στο ταλέντο τους, δυσκολεύοντας κάθε φορά τον αντίπαλό τους. Μην ξεχνάμε ότι το Μαρκόπουλο είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Δείτε το πανόραμα της αγωνιστικής:

19η αγωνιστική
Σαβ 25 Φεβ, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – Παναθηναϊκός ΑΟ Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου
Σαβ 25 Φεβ, 18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΓΣ Ηλιούπολης Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη ‘Μελίνα Μερκούρη’
Παρ 24 Φεβ, 19:30 ΑΣ Ελπίς – ΑΟΝ Πανναξιακός «Ι.Λεμονίδης»
Σαβ 25 Φεβ, 18:30 ΑΕΚ Αθηνών – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου Κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας
Σαβ 25 Φεβ, 19:00 ΑΟ Θήρας – ΑΣ Άρης Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ
Σαβ 25 Φεβ, 19:00 ΑΣ Μακεδόνες – ΑΣΠ Θέτις ΔΑΚ Κυμίνων

-

Η βαθμολογία

No.ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΉττεςΣετ υπέρΣετ κατά
1 Ολυμπιακός ΣΦΠ 51 18 17 1 53 9
2 Παναθηναϊκός ΑΟ 44 18 15 3 49 16
3 ΑΟΝ Πανναξιακός 42 18 14 4 45 19
4 ΑΣ Άρης 32 18 11 7 36 29
5 ΑΟ Θήρας 30 18 10 8 40 33
6 ΑΣ Μακεδόνες 29 18 10 8 35 31
7 ΓΣ Ηλιούπολης 26 18 8 10 34 36
8 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil 25 18 8 10 31 35
9 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 15 18 5 13 20 44
10 ΑΣ Ελπίς 14 18 5 13 24 45
11 ΑΣΠ Θέτις 13 18 4 14 23 45
12 ΑΕΚ Αθηνών 3 18 1 17 4 52

 

-

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares