Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 00:03

Επιστροφή στις νίκες με «τσαμπουκά» για τον ΑΟ Θήρας [pics]

Με τσαμπουκά και  πάθος ο Α.Ο Θήρας  επικράτησε με 3-1 σετ επί του Άρη και βρέθηκε ξανά εντός τετράδας (4η θέση με 33 βαθμούς) με το βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση της κατάταξης να παραμένει αμείωτο καθώς Άρης και Μακεδόνες Αξιού έπονται με 32 βαθμούς!

Παρόλο που από την προθέρμανση ο Α.Ο Θήρας είχε την ατυχία να «χάσει» την ακραία του Ιβάνα Όστοϊτς, η οποία υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και ενώ βρέθηκε πίσω με 0-1 στα σετ από τον Άρη, η ομάδα της Σαντορίνης δεν πτοήθηκε, πάτησε γκάζι  και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε ένα «τρίποντο» βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας.

Στο πρώτο σετ, ο ΑΟΘ αν και είχε εύθραυστο προβάδισμα μετά το β΄τεχνικό τάιμ άουτ βρέθηκε πίσω με τον Άρη να περνάει μπροστά και να προσπερνά (17-19, 18-20), φτάνοντας με 22-25 στο 0-1 σετ.

Όσο περνούσε η ώρα, η Θήρα ανέβαζε στροφές –ενώ είχε περάσει η Βεργίδου στη θέση της Τσοχατζή- με καλό σερβίς πίεσε τις φιλοξενούμενες ενώ παράλληλα το μπλοκ-άμυνα λειτούργησε για τις γηπεδούχες. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, η ομάδα της Σαντορίνης να ισοφαρίσει 1-1 (25-17) και με τον ίδιο ρυθμό, έχοντας βοήθειες στο σκοράρισμα και από το κέντρο να περάσει μπροστά με 2-1 (25-18).

Στο τέταρτο σετ, ο ΑΟΘ μπήκε και πάλι δυνατά (16-11) αλλά ο Άρης κατάφερε να πλησιάσει στον πόντο 20-19 ενώ ακόμα και όταν οι γηπεδούχες έφτασαν σε ματς μπολ (24-21), η «ανάσα» των φιλοξενούμενων ήταν «καυτή» (24-23) όπως και στον βαθμολογικό πίνακα! Ωστόσο, τα χαμόγελα επέστρεψαν στη Θήρα που με το «τρίποντο» έβαλε τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και βρέθηκε ξανά στην τετράδα, τρεις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η γνώμη του πάγκου 
Απόστολος Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στις κοπέλες η ομάδα έψαχνε μια τέτοια εμφάνιση από καιρό. Λειτουργήσαμε ως ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς και με αυτή τη νίκη δείχνουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην τετράδα. Από εκεί και πέρα έχουμε τρία ματς που άμα είμαστε σωστά μπορούμε να κάνουμε το «3x3» και αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας και προσωπικά θα ήθελα να την αφιερώσω και στη διοίκηση που μας στηρίζει ακόμα και στα δύσκολα».

Δημήτρης Σολκίδης: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την αντιμετώπιση που είχαμε. Έχουμε φρικτά παράπονα από τους διαιτητές αλλά και τον παρατηρητή καθώς δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι από τν πλευρά μας κι αν ήταν λίγο διαφορετικά τα σφυρίγματα και η συμπεριφορά του παρατηρητή ως προς τις βωμολοχίες που ακούγονταν εις βάρος μας από το πρώτο σετ, χωρίς να προκαλέσει κανείς μας, ίσως ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Στο δ' σετ έγινε η πρωτη παρατήρηση, ενω στο 21-19 έπεσε ένα μπουκαλι από αναψυκτικό στο γήπεδο μας, περνώντας ξυστά από τα κεφάλια των κοριτσιών, το οποίο προκαλεσε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα».

Τα σετ: 22-25, 25-17, 25-18, 25-23
ΑΟ Θήρας (Οικονόμου): Γεωργιάδη, Ζντοβτς, Μουντάκη, Μεταξά, Τσοχατζή, Τέρζιτς, Αρτακιανού λ / Βεργίδου, Τσβέτκοβα, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου
Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνσταντινίδου, Καετάνο, Κις, Καραφουλλίδου, Κελεσίδου –λ / Χίντζιου-λ, Γουγούση, Πήττα, Σταματίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares