Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 00:03

Χειρουργήθηκε η Όστογις… Το ευχαριστώ στον ιατρό κ. Τσώλο

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Ιωάννη Τσώλο  που εδώ και δυο χρόνια στέκεται στο πλευρό της ομάδας  με την επιστημονική του ιδιότητα, και πρώτα απ’ όλα ως φίλος.

Μόλις πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Θήρας και τον Άρη, η αθλήτρια μας  Ιβάνα Όστογις, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.  Ο χειρουργός μας, διευθυντής τμήματος στο νοσοκομείο Metropolitan, ανέλαβε το χειρουργείο και για μια ακόμα φορά απέδειξε σε όλους μας ότι εκτός από λαμπρός επιστήμονας είναι πάνω απ’ όλα Άνθρωπος. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η κατάσταση της αθλήτριας μας μέρα με την ημέρα είναι καλύτερη, και ευελπιστούμε ότι σύντομα η   Ιβάνα θα επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κ. Τσώλος, ένας επιστήμονας με ήθος και αξιοπρέπεια αγκάλιασε την ομάδα και προσέφερε τη βοήθειά του όποτε τη  χρειάστηκε. Αντιμετώπισε με απόλυτη επιτυχία τα δυο χρόνια που στηρίζει τον Α.Ο Θήρας σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στις αθλήτριες μας μετά από τραυματισμούς, και βοήθησε σε όλες τις περιπτώσεις με επιμονή και σύνεση.  

Επιπλέον, ο φυσιοθεραπευτής κ. Άκης Παναγιωταράς, ένας ακόμα λαμπρός επιστήμονας, σε συνεργασία με τον κ. Τσώλο, προσέφερε τη βοήθειά του σε όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι αθλήτριές μας  χρειάστηκαν τις υπηρεσίες του για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Ο ΑΟ Θήρας είναι μια μεγάλη οικογένεια, και κάθε μέλος της αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Νοιώθουμε πολύ τυχεροί που έχουμε κοντά μας ανθρώπους σαν τους γιατρούς μας που πλέον αποτελούν μέλη της μεγάλης οικογένειας.

Το ΔΣ

ΑΟ Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares