Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 17:16

Η έκπληξη στον Παναγιώτη… Χρόνια πολλά φίλε!

Φωτογραφίες: Χρήστος Αντωνιάδης Φωτογραφίες: Χρήστος Αντωνιάδης

Η προσφορά του στα δημοσιογραφικά πράγματα των Κυκλάδων είναι αναμφισβήτητα τεράστια και η παρουσία του στη τηλεόραση της Σαντορίνης φέρνει καθημερινά την ενημέρωση στα σπίτια όλων των Κυκλαδιτών.

Όσο για τη φωνή του; Τη συναντάμε σε πολλά αθλητικά γεγονότα , καθώς ο συνάδελφος Παναγιώτης Μυτιληναίος μετρά χιλιάδες μεταδόσεις σε όλα τα αθλήματα.

Πιο είναι το αγαπημένο του; Μα φυσικά το βόλεϊ, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τον ΑΟ Θήρας, καλύπτοντας ανελλιπώς κάθε αγώνα και δραστηριότητα της ομάδας της Σαντορίνης.

Λυπάται και χαίρεται μαζί με τα κορίτσια της ομάδας, που την Κυριακή του χάρισαν μία μεγάλη χαρά, κερδίζοντας με 3-0 την ΑΕΚ, και εξασφαλίζοντας παράλληλα την έξοδο τους στην Ευρώπη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως διαπιστώνετε από τη φώτο του άρθρου, οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας είχαν ετοιμάσει και δεύτερη έκπληξη στον Παναγιώτη… Ποια ήταν αυτή;  Μία τούρτα με τις καθιερωμένες ευχές και το κεράκι στη μέση… Ο Παναγιώτης είχε τα γενέθλια του και τα κορίτσια του ετοίμασαν μία έκπληξη.

Ο ίδιος αιφνιδιάστηκε, αλλά στη συνέχεια το διασκέδασε…

Χρόνια πολλά Παναγιώτη!

ΥΓ: Δεν πιστεύω να τους είπες και πόσα χρόνια έκλεισες!!! Όχι τίποτα άλλο…  Αυτά δε λέγονται! Πρόσεχε μη  χαλάσεις  τη πιάτσα! 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares