Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 20:52

Νίκησε τον ΑΟ Θήρας... αλλά έπεσε η «Θέτιδα»

Ανάμεικτα συναισθήματα στο κλειστό της Βούλας, αμέσως μετά την «καθαρή» επικράτηση της Θέτιδας επί του Α.Ο Θήρας στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αφού το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν θετικό αλλά δεν αρκούσε για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία με τον Αίαντα Ευόσμου να παραμένει οριστικά στα μεγάλα σαλόνια.

Οι γηπεδούχες μπήκαν αποφασισμένες και εκμεταλλευόμενες τις απουσίες και τις αλλαγές του Α.Ο Θήρας κατάφεραν μετά το 1-0 σετ να κατακτήσουν με ευκολία και τα δυο επόμενα σετ για το 3-0 σετ. Οι φίλοι της Θέτιδας χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας που δεν κατάφερε για... λίγο να παραμείνει στην Α1 γυναικών.

Η Θέτιδα με τους τρεις βαθμούς έφτασε τους 21βαθμούς (10η θέση-υποβιβάστηκε) ενώ ο ΑΟ Θήρας -που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην τετράδα- ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 33βαθμούς και ετοιμάζεται πλέον για τα πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Η γνώμη του πάγκου

Σούλης Τουρσούγκας: «Είμαστε στεναχωρημένοι που η χρονιά αυτή έδειξε ότι η κατηγορία αυτή είναι πολύ δύσκολη και πως αν δεν ξεκινήσεις σωστά από την αρχή είναι δύσκολο να καλύψεις το έδαφος. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τις παίκτριες και το συνεργάτη μου τον κ. Φιλιππάτο για τη δουλειά που κάναμε και εύχομαι η Θέτιδα να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά το πέρας της επόμενης χρονιάς».

Απόστολος Οικονόμου: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαντορίνης, όχι για τη σημερινή εμφάνιση βέβαια αλλά για μια πορεία που δεν μπορεί να ακυρώσει το σημερινό αποτέλεσμα και η σημερινή εμφάνιση. Μια πορεία που μας έφερε στην τετράδα του πρωταθλήματος και για ακόμα μια χρονιά στην ελίτ. Πετύχαμε το βασικό μας στόχο παρόλο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι με πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση της ομάδας μέσα στη σεζόν. Είμαστε ευχαριστημένοι που τέλος καλό όλα καλά και πετύχαμε το βασικό μας στόχο. Στα πλέι οφ πρέπει να αναδιοργανωθούμε. Έχουμε πολλά ζητήματα τραυματισμών όπως είδατε και σήμερα, βασικές παίκτριες δεν μπορούν να παίξουν. Ωστόσο, πρέπει να αναδιοργανωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ με τον Ολυμπιακό».

Τα σετ: 25-17, 25-15, 25-13

Οι συνθέσεις:

Θέτις (Τουρσούγκας): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Ξηνταρά (λ), Εσντέλ, Φρέντς, Αργυροπούλου
Α.Ο Θήρας (Οικονόμου): Τσομπανίδου, Γεωργιάδη, Τσοχατζή, Παναγιωτίδου, Αρτακιανού (λ), Ζντόβτς, Τέρζιτς, Μουντάκη, Βεργίδου, Τσβέτκοβα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares