Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 12:57

Μπαίνει στη «μάχη» των μπαράζ ο ΑΣ Σύρου

Με φόντο την άνοδο στην Α2 κατηγορία ξεκινούν αύριο στη Σάμο οι αγώνες της β’ φάσης του Ι’ Ομίλου στο ειδικό πρωτάθλημα Ανδρών, με τον πρωταθλητή Κυκλάδων ΑΣ Σύρου, να βρίσκει στο δρόμο του, τους πρωταθλητές Σάμου, Χίου και Δωδεκανήσων.

Στους αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 20 μέχρι τις 22 Απριλίου στο κλειστό του Καρλοβασίου, εκτός του ΑΣ Σύρου, θα λάβουν μέρος οι: Φιλαθλητικός Όμιλος Καμποχώρων Χίου, Α.Σ. Κέρκης (πρωταθλήτρια Σάμου) και Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (πρωταθλητής Δωδεκανήσων).

Εκτός της χιώτικης ομάδας του ΦΟΚ που ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ για 2η συνεχόμενη φορά, οι άλλες τρεις αντίπαλες ομάδες θα κάνουν παρθενική εμφάνιση στα μπαράζ. Η πρωταθλήτρια Σάμου Α.Σ. Κέρκης πέρσι κέρδισε τον τίτλο και θα έπαιρνε μέρος αλλά λόγω τον πολλών αλλαγών στο πρόγραμμα και των αναβολών τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή .

Ο πρωταθλητής από τις Κυκλάδες, το νέο σωματείο ο Α.Σ. Σύρου θα συμμετέχει στο τουρνουά για πρώτη φορά, όπως και ο πρωταθλητής  Δωδεκάνησα, Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, που είναι  μια νεανική ομάδα.

Όλες οι αναμετρήσεις αναμένεται να είναι αμφίρροπες, καθώς στο τουρνουά  δεν υπάρχει φαβορί για την κατακτήση της πρώτης θέσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Λέσβο δεν έγινε πρωτάθλημα και συνεπώς δεν θα υπάρξει εκπρόσωπος από το νησί.

Η παρουσίαση των ομάδων

ΑΣ Σύρου: Τσινός, Ρούσσος Σ., Γρυπάρης, Σαχινίδης, Φρέρης, Ρούσσος Μ., Μώτος, Δούναβης, Στεφάνου, Ρούσσος Ι.

3.jpg

ΦΟΚ: Νικολαΐδης, Μποσδελεκίδης, Κοσμάς Ι., Στείρος, Σαμουήλ, Λημναίος, Κογκαλίδης, Στρουμπής, Φράγκος, Πλάκας, Τσουκάρης και Κυτριλάκης. Προπονητής Κοσμάς Βαγγέλης

1.jpg

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας: (Νίκος Αντωνιάδης): Χατζηκυριαζής Π., Τσαγκαράκης Φ., Σαμπάνης Δ., Σαμπάνης Ρ., Καρυώτης Α., Πότσου Ν., Σαρικάς Δ., Γιαννίκης Φ., Ανθής Μ., Χοντάι Τ., Γιακουμάρος Γ.

2.jpg

Α.Σ. Κέρκης Σαμου: Γιαννόπουλος, Κλεάνθης, Ρόμας, Βραχνής, Ηλιάδης, Αρετούλης, Αθανασάκης, Λεβογιάννης

4.jpg

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το sportschios.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares