×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 21:46

Κέρδισε ΑΟ Θήρας και.. κούραση η αρμάδα του Γιάννη Φραγκίσκου! [vid & pics]

Με σπασμένα τα.. φρένα αλλά και την κούραση να είναι ολοφάνερη από την Κόρινθο, οι κορασίδες του Πανναξιακού κέρδισαν τον ΑΟ Θήρας με 3-1 σετ, με τις φιλοξενούμενες να αντιστέκονται μόνο στο πρώτο σετ, όπου και κατέκτησαν.

Μία ημέρα μετά την άφιξή τους από το τουρνουά της Κορίνθου όπου και κατέκτησαν την 3η θέση, οι κορασίδες του Πανναξιακού έδωσαν ακόμα ένα σημαντικό αγώνα.

Η ομάδα του Γιάννη Φραγκίσκου, σαφώς βελτιωμένη σε πολλούς τομείς στο παιχνίδι της, αλλά με την κούραση να είναι ολοφάνερη στις κινήσεις των κοριτσιών, μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης, ωστόσο μετά από το χαμένο πρώτο σετ, κοντρόλαρε το παιχνίδι της, έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και εντέλει πήρε μια πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας. 

Στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, οι θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση είχαν την ευκαιρία να δουν τις βελτιωμένες, σε φυσική κατάσταση αλλά και σε δύναμη αθλήτριες του Πανναξιακού, πράγμα βέβαια που οφείλεται στα παιχνίδια που παίρνουν τα κορίτσια. Σημαντικός παράγοντας σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλος από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Φραγκίσκο, ο οποίος λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός των ακαδημιών του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο ΑΟ Θήρας εμφανίστηκε σαφώς ανεβασμένος, σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του. Σίγουρα η έλλειψη παιχνιδιών, φαίνεται να έχει επηρεάσει την ομάδα της Σαντορίνης.

Από την άλλη πλευρά οι Ναξιώτισσες είδαν για ακόμη μια φορά την Βίλμα Αναγνώστου να κάνει σπουδαία εμφάνιση, ενώ και η Κάλια Κατερίνη με το σέρβις της δυσκόλεψε πολύ την αντίπαλη υποδοχή.

Πολύ ώριμο παιχνίδι από την Άννα Γεροντή, η οποία παιχνίδι με παιχνίδι ξεδιπλώνει τις αθλητικές αρετές της βγάζοντας ταυτόχρονα.. ηγετική μορφή. 

Στο τέλος της αναμέτρησης σύσσωμες οι ομάδες φωτογραφήθηκαν παρέα στο κέντρο του γηπέδου.

Τα σετ: 3-1

1ο σετ: 24-26

2ο σετ: 25-10

3ο σετ: 25-13

4ο σετ: 25-10

Φωτογραφίες και βίντεο

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares