Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 12:55

Διήμερο φιλικών για τον Νηρέα στη Πάρο

Με μεγάλη χαρά o ΑΜΕΣ Νηρέας,  στις 6 και 7 Μαΐου, φιλοξένησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Κωφών Αθήνας και το ανδρικό  τμήμα βόλεϊ της Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου.

Οι ομάδες ταξίδεψαν το Σάββατο 6 Μαΐου για Πάρο για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων. Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μάρπησσας με τέσσερις φιλικούς αγώνες, με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΜΕΣ Νηρέα. Τα αποτελέσματα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία  αφού το μόνο που αποκομίσαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν το ευ αγωνίζεσθε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή και τον δύο ομάδων κ. Αριστοφάνη Παυλάκη για την πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης και την δυνατότητα που μας έδωσε να γνωρίσουμε 13 αθλητές και αθλήτριες με ήθος και αθλητική παιδεία.

Οι 4 φιλικοί αγώνες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την ευγενική παραχώρηση του Κλειστού γυμναστηρίου Μάρπησσας από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και για αυτό ευχαριστούμε τον πρόεδρό της κ. Χαράλαμπο Μαλινδρέτο για την θετική του εισήγηση.

Δίπλα μας, όπως  σε κάθε μας προσπάθεια η Blue Star Ferries που μας διέθεσε έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των 13 αθλητών και αθλητριών.

Ευχαριστούμε θερμά:

  • τον Ραφαήλ και την Κατερίνα Σκλαβούνου - StratosStudios & Apartmentsπου φιλοξένησε τις 7 αθλήτριες του Α.Ο. Κωφών τον προπονητή τους
  • το εστιατόριο Del’s στην Παροικία για την έκπτωση στο ένα γεύμα της ομάδας.
  • τον κ. Βαγγέλη Καρποδίνη - τουριστικό γραφείο Ανεμόμυλος, για τις δωρεάν μετακινήσεις των ομάδων από και προς το γήπεδο.
  • την ομάδα πρωτοβουλίας  Volley Πάρου - Αντιπάρου "Πρωτέας" για την παραχώρηση υλικών όπως φιλέ, αντένες και μπάλες για την διεξαγωγή των αγώνων.

Από το αθλητικό αυτό γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υποψήφιοι διαιτητές βόλεϊ της Πάρου.  Ο κ. Γιώργος Χανιώτης οργάνωσε την διαιτητική ομάδα και τους όρισε στα 4 φιλικά. Διαιτητές οι  Γιώργος Χανιώτης , Γιάννης Παπαϊωάννου, Αριάν Αλιπράντη, Ειρήνη Σουρμαϊνη , Κυριακή Φαρούπου, Ραφαήλ Σκλαβούνος και η Μαρία Περαντινού . Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την πολύτιμη βοήθεια  και για την άψογη διαιτησία τους!!

Ειδικότερα ευχαριστούμε την κ. Μαρία Περαντινού που ήταν κοντά μας το 2ήμερο και μας βοήθησε στην καλύτερη λειτουργία του Γυμναστηρίου.

Σύνθεση της υπό σχεδιασμού Γυναικείας ομάδας βόλεϊ ΑΜΕΣ Νηρέα: Ελίνα Βιτζηλαίου, Ντόρα Χριστοδούλου, Αντωνία Ταβανίδου, Ειρήνη Σουρμαϊνη, Μάρι Συνόδη, Άντα Πόρουμπ, Μαρία Ανδαβόγλου, Ελίνα Δενδρινού, Βασιλίκη Μάνου, Κυριακή Φαρουπου, Αριάν Αλιπράντη, Μαρία Κορδονέλλη.

Σύνθεση Ανδρικού Τμήματος: Μανώλης Ρούσσος, Ραφαήλ Σκλαβούνος, Σίμος Βαρριάς, Κων/νος Αλιπράντης, Δανιήλ Ματβεέβ, Γιώργος Σαγώνας, Γιώργος Χανιώτης, Γιάννης Δρόσος, Γιάννης Μπαρμπαρήγος, Γιάννης Κανίρης, Θοδωρής Καζακίδης.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του ΑΜΕΣ Νηρέα άνδρες και γυναίκες  που όπως έδειξαν τα τελικά σκορ απέδειξαν ότι το βόλεϊ στην Πάρο θα φτάσει ψηλά! Προπονητής για τον ΑΜΕΣ Νηρέα ο κ. Μανώλης Ρούσσος  τον ευχαριστούμε θερμά, ειδικά για την επιτυχή συγκρότηση της νεοσύστατης  γυναικείας ομάδας  μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά το φίλαθλο κοινό, που παρόλο που κρατήσαμε χαμηλούς τόνους στην διαφήμιση των φιλικών αγώνων  βόλεϊ (για ευνόητους τεχνικούς λόγους που αφορούν την λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου),  είχαμε αρκετό κόσμο που χειροκρότησε και απόλαυσε (επιτέλους) βόλεϊ  σάλας! Υποσχόμαστε ότι αυτή ήταν μια αρχή …έπεται συνέχεια άκρως ενδιαφέρουσα και δημοσιοποιημένη!

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. ΑΜΕΣ Νηρέας

Μαρία Κορδονέλλη

Έφορος τμημάτων βόλεϊ

18426275_10212380372165259_42736093_o.jpg

 

18405399_10212380383205535_2075624135_o.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares