Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 00:32

Συμφωνία με παρασκήνιο του Ρούση με ΑΟ Θήρας;

Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν στην συνεργασία του Πανναξιακού ΑΟΝ και του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, Γιώργου Ρούση.

Χωρίς να μας προκαλέσει καμία έκπληξη διαβάσαμε σε δημοσίευμα του αθλητικού βολεϊκού τύπου ότι ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Ρούσης δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την διοίκηση του Πανναξιακού και ήδη ψάχνει την τύχη του στην έταιρη ομάδα βόλεϊ γυναικών στις Κυκλάδες, και πιο συγκεκριμένα στον ΑΟ Θήρας.

Οι φήμες τις τελευταίες μέρες είχαν κατακλύσει τα δημοσιογραφικά και όχι μόνο πηγαδάκια, καθώς πληροφορίες που είχαν φτάσει στο sportcyclades ήθελαν τον πρώην(;) προπονητή του Πανναξιακού να αναχωρεί από την Νάξο για Αθήνα, αλλάζοντας όμως πλοίο στην Πάρο φτάνοντας στην Σαντορίνη να συζητήσει το αθλητικό του μέλλον. Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο «γάμος στη Σαντορίνη» συμφωνήθηκε αλλά δεν μπήκαν οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, εκτός και αν…

Αυτό το «αν» είναι το κλειδί, καθώς ο φιλόδοξος κόουτς έχει και επαφές με την διοίκηση του Μαρκόπουλου αν εκεί καθώς τον γνωρίζουν καλύτερα από όλους, δύσκολα θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο μεγαλωμένος στις γειτονίες του Μαρκόπουλου, τεχνικός δύσκολα θα αρνηθεί την συνεργασία του με την ομάδα της Σαντορίνης καθώς έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αρχική προσέγγιση των ανθρώπων του ΑΟ Θήρας προς τον κο. Ρούση είχε γίνει αρκετά πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Ρούσης, ήλθε στον Πανναξιακό μετά τον «διωγμό» του από τον Παναθηναϊκό καθώς στα 3,5 χρόνια που εργάστηκε στις «πράσινες» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Καζάζη.

Στον Πανναξιακό κατακτώντας την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και με την συμμετοχή της ομάδας της Νάξου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αποκατέστησε το «λαβωμένο» όνομα του και η πολύ καλή δουλειά ολόκληρου του επιτελείου της Νάξου του έδωσαν την ευκαιρία να στεφθεί και ομοσπονδιακός προπονητής, της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών. Μία θέση που καλείται να καλύψει μετά από πολλές προσεγγίσεις των ανθρώπων της ομοσπονδίας σε Έλληνες και ξένους προπονητές, αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Συγχαρητήρια φυσικά για την μοναδική πορεία της ομάδας της Νάξου αξίζουν στον προπονητή και στο επιτελείο του, αλλά κυρίως στις αθλήτριες του φετινού ρόστερ που αγωνίστηκαν με αρκετές δυσκολίες και σε φυσικά σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους της διοίκησης που παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε στήριξαν την ομάδα δίνοντας ίσως παραπάνω από όσα μπορούσαν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares