×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 12:18

Η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου στην Εθνική!

Η προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ γυναικών μπορεί να συνεχίζεται εν όψει των προκριματικών της Κροατίας, ωστόσο η είδηση από την Σκάλα της Λακωνίας, ήρθε με την κλήση και την άμεση ενσωμάτωση με την υπόλοιπη ομάδα της πασαδόρου του Πανναξιακού, Κωνσταντίνας Δρακουλίδου.

Το όνομα της Κωνσταντίνας Δρακουλίδου σίγουρα, ήταν από τα πρώτα που περίμενε ο φίλαθλος κόσμος του γυναικείου βόλεϊ να πρωταγωνιστήσουν στις κλήσεις του Γιώργου Ρούση στην Εθνική ομάδα.


Η πασαδόρος του Πανναξιακού διασχίζοντας μια εξαιρετική χρονιά στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για το θεσμό του Κυπέλλου, την καθιστούσε αυτόματα φαβορί για μια θέση στην 16άδα.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε πράξη, προκαλώντας τον προβληματισμό για τις επιλογές που έγιναν από το τιμ της εθνικής.

Ωστόσο από χθες η Δρακουλίδου βρέθηκε στην Σκάλα Λακωνίας και ενσωματώθηκε αμέσως με την Εθνική, κάτι που σίγουρα αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που αποδίδει σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις η πασαδόρος της ομάδας της Νάξου.

Φιλικά εν όψει

Οι πρώτες φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η Εθνική ομάδα θα είναι με τη Ρουμανία.

Στις 22 και 23 Μαΐου θα λάβουν οι δύο πρώτες, στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη στη Σκάλα, ενώ και στις 24 στο κλειστό των Μολάων θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά.

Ώρα έναρξης και για τους τρεις αγώνες: 18:00

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares