×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 01:40

Τίτλοι τέλους από την Προεδρία του Πανναξιακού για τον Γιώργο Γιαννάκη!

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ Γιώργος Γιαννάκης, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με πάμπολλες επιτυχίες της ομάδας, προανήγγειλε αποκλειστικά στο Sportcyclades.gr την αποχώρησή του από τη προεδρία του συλλόγου, ανοίγοντας ουσιαστικά διάπλατα τη πόρτα σε υποψήφια στελέχη και επενδυτές.

Η παραίτηση του άοκνου προέδρου έρχεται σε μία συγκυρία που ο Πανναξιακός καλεί ισχυρούς παράγοντες να πάρουν στα χέρια τους το "αύριο" της ομάδας, συνεχίζοντας να γράφουν ιστορία με το Κυκλαδίτικο σωματείο.

Ο Γιώργος Γιαννάκης, πιστός στρατηγός, Κύριος με "Κ" κεφαλαίο, ήξερε, γνώριζε πολύ καλά το τι σημαίνει η λέξη "επιτυχία".

Κοντά στην ομάδα, κοντά στις αθλήτριες, έδινε το δικό του παλμό. Άμεσα ή έμμεσα έβαλε τις δικές του πινελιές, στο κεφάλαιο «Ιστορία του Πανναξιακού».


Ο Γιώργος Γιαννάκης, πιστός στα καθήκοντά του και μέχρι ωσότου καθίσει κάποιος άλλος στην θέση του.. πιλότου του συλλόγου ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ, δήλωσε ή αν θέλετε προανήγγειλε την αποχώρησή του, θέτοντας ως πρωταρχικό βήμα, την σπουδαιότητα να βρεθούν άνθρωποι που θα δείξουν την ίδια ακριβώς αφοσίωση, όπως  και εκείνος..

«Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη του συμβουλίου» ήταν η αρχική του φράση, δείγμα της πολύ καλής συνεργασίας που είχε ο κ. Γιαννάκης με το ΔΣ του Πανναξιακού.

«Χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση όλων που στάθηκαν κοντά μας όλο αυτό τον καιρό, τίποτα από όσα συνέβησαν δεν θα ήταν πραγματικότητα. Άλλωστε εγώ ήμουν ο τελευταίος τροχός της αμάξης».


Σε μία πλήρη και αποκαλυπτική συνέντευξη, η οποία αναμένεται αποκλειστικά στο Sportcyclades.gr εντός ολίγων ωρών, ο Γιώργος Γιαννάκης, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλους και για όλα. 

Σύντομα στις οθόνες σας... Μη τη χάσετε..

DSC_0323.jpg

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares