Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 20:18

Έρχεται το ''18ο Paros Beach Volleyball Tournament''

Οι μέρες περνούν και η ώρα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στις Κυκλάδες πλησιάζει!

Το μεγαλύτερο Beach Volley Event στο Αιγαίο θα λάβει μέρος από το Σάββατο 3 έως και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 στην παραλία Λιβάδια της Παροικιάς, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου.

Το IBeach Volleyball Club και ο Ναυτικός 'Ομιλος Πάρου-Paros Nautical Club θα συνδιοργανώσουν το 18ο Paros Beach Volleyball Tournament.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση σημειώνει κάθε χρόνο τεράστια επιτυχία και αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους αθλητές που συμμετέχουν και μας χαρίζουν φοβερό θέαμα όσο και για τους φίλους του αθλήματος που απολαμβάνουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Φέτος στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο την διοργάνωση με όμορφες εκπλήξεις και συνεχώς υψηλότερο θέαμα.

Φέτος περιμένουμε τη συμμετοχή αρκετών ομάδων από την Αθήνα, αλλά και από τα γύρω νησιά. Βρείτε το ζευγάρι σας άνδρα ή γυναίκα και ετοιμαστείτε να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές στην άμμο μέχρι αργά το βράδυ, υπό το φως των προβολέων!!!

Οι αγώνες θα καλύπτονται μέσω livestreaming και θα μεταδίδονται από κανάλι στο youtube, οπότε υπάρχει η δυνατότητα να τους παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί σε απευθείας μετάδοση από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη!

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει dj που θα ξεσηκώνει κι άλλο τους θεατές με τη μουσική του.

Επίσης θα γίνει μεγάλο Beach Party που σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

ΔΙΑΜΟΝΗ - ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ

Για όσους έρθουν από Αθήνα το IBeach Volleyball Club εξασφάλισε ειδικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ' επιστροφής (Παρασκευή 2/6 16.30 - Δευτέρα Αγ. Πνεύματος 5/6 16.30) από τη Hellenic Seaways Official Fan Page και διαμονή 3 νύχτες στο HOTEL GALINOS στα 90€ χωρίς πρωινό.

Προσοχή! Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για περιορισμένες θέσεις και θα πρέπει να βιαστείτε.

Ειδικές τιμές γίνονται αν κάποιος θέλει μόνο διαμονή ή μόνο ακτοπλοϊκά.

Φυσικά, κάποιος μπορεί να δηλώσει στο τουρνουά και χωρίς το συγκεκριμένο πακέτο αλλά θα πρέπει να είναι το πρωί του Σαββάτου στην διοργάνωση.

Θα υπάρχει ειδική έκπτωση για τους αθλητές στο εστιατόριο του ομίλου καθώς και σε συνεργαζόμενο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Θα διεξαχθεί τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΜΙΚΤΟ.

Το τουρνουά ξεκινάει την Πέμπτη 1 Ιουνίου με την συμμετοχή των ομάδων της Πάρου και συνεχίζεται με την συμμετοχή των υπόλοιπων ομάδων που ξεκινούν από Σάββατο πρωί.

Το σύστημα θα είναι δύο σετ στα 15 και ταϊ μπρεϊκ στα 11, υπό τη μορφή ομίλων.

Θα φροντίσουμε να υπάρχει κενός χρόνος για όλους ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε και να γυρίσετε το νησί καθώς είναι το 3ήμερο που εκτός απο beach volley θα έχει και αναψυχή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Δηλώσεις συμμετοχής τόσο στο τουρνουά όσο και για το πακέτο (διαμονής - ακτοπλοϊκών) μέχρι και την 26η Μαΐου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που φτάσουμε τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων.

Κόστος συμμετοχής ανά αθλητή 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δυο κατηγορίες.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Σημαντικά δώρα για τους νικητές (όπως κάθε χρόνο).

Δηλώσεις συμμετοχών:

Για αθλητές από την Πάρο: 2284021800 από 10.00 έως 17.00

Για αθλητές από την υπόλοιπη Ελλάδα: SMS 6948462282

Σας περιμένουμε για μια καλοκαιρινή εξόρμηση σε ένα από τα μαγευτικότερα Ελληνικά νησιά με ένα όμορφο γκρουπ ανθρώπων και μια ξεχωριστή διοργάνωση.

IBeach Volleyball Club
Ναυτικός 'Ομιλος Πάρου-Paros Nautical Club

18767622_1953859418220157_7472261512005964243_n_1.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares