Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 17:24

Παρελθόν η Ζακχαίου… υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Ήρθε από την Κύπρο το καλοκαίρι του 2016 και διακρίθηκε μέσα από τον Πανναξιακό, κερδίζοντας με το σπαθί της τον τίτλο της καλύτερης Κεντρικής του πρωταθλήματος, όπως και της καλύτερη παίκτριας κάτω των 21 ετών.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζακχαίου, η οποία εδώ και λίγες ώρες άφησε τη Νάξο τον Πανναξιακό, υπογράφοντας το συμβόλαιο της με τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό.

Η Κύπρια αποτελεί την Τρίτη παίκτρια των τελευταίων ετών που μετακομίζει από τον Πανναξιακό στον Πειραιά, καθώς έχουν προηγηθεί οι: Εμμανουηλίδου και η Τβετάνοβα.

Η σχετική ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις της Ζακχαίου:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρική (ημερομηνία γέννησης 26/7/1998, ύψος 1.92μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως αθλήτρια του Ολυμπιακού η Κατερίνα Ζακχαίου τόνισε τα εξής :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι πλέον σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους. Πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα τη φετινή σεζόν αλλά και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά». 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares