×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 13:57

Όλα για όλα απόψε με Ολυμπιακό (20:00)

Φωτογραφίες: Dimitris Kesinis Φωτογραφίες: Dimitris Kesinis

Τη δεύτερη αναμέτρηση για τη φάση των "16" θα δώσουν απόψε στις 20:00 οι κορασίδες του Πανναξιακού στο Ζηρίνειο, όπου και θα έρθουν αντιμέτωπες με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς περιθώρια για νέο αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιάννη Φρακγίσκου θα αντιμετωπίσει απόψε τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου όπου συμμετέχει η ομάδα της Νάξου.

Η χθεσινή ήττα από τους Νέους Βύρωνα αποτελεί πλέον παρελθόν, σε έναν αγώνα που η αγωνιστική ικανότητα των αντιπάλων, σε συνδυασμό με την απειρία των αθλητριών του Ναξιώτικου συλλόγου, οδήγησαν τις κορασίδες της ομάδας στο πρώτο τους αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ωστόσο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πανναξιακό να επιστρέψει για τα καλά στην υπόθεση πρόκριση στους «8», καθώς οι «ερυθρόλευκες» στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη σήμερα, σε συνδυασμό με τη χθεσινή τους ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς (3-0 σετ), θα έχουν απομακρυνθεί πολύ από αυτό το στόχο, με αποτέλεσμα η δεύτερη θέση να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική (θα διεξαχθεί αύριο).

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 16/6  20:00 Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός Πειραιώς

Σάββατο 17/6  14:00 Πανναξιακός ΑΟΝ -  Ηρακλής Κηφισιάς

Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα περάσουν στη φάση των 8 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, όπου θα ακολουθήσουν παιχνίδια χιαστί.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares