Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 00:22

Κρατά τις εμπειρίες απέναντι στον Ολυμπιακό

Την πρώτη του νίκη στα προημιτελικά του πανελληνίου κορασίδων στο Ζηρίνειο πέτυχε ο Ολυμπιακός και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά ενώ αντίθετα τα κορίτσια του Φραγκίσκου θα αγωνιστούν κόντρα στον Ηρακλή, ελεύθερα πλέον αφού βρίσκονται εκτός στόχου.

Η ομάδα του Πειραιά τρόμαξε μόνο στο δεύτερο σετ από τον Πανναξιακό όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς έκανε αρκετά λάθη στην υποδοχή και στην άμυνα, η είσοδος της Μικέλη όμως άλλαξε την εικόνα της ομάδας και από το 18 άρχισε η ανατροπή για να πάρει τελικά το σετ 25-22.

Στο πρώτο και στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε πιο συγκεντρωμένα και ήταν πιο αποτελεσματικός με τα κορίτσια του Πανναξιακού να κάνουν εύκολα λάθη στο πρώτο σετ και να μη μπορούν να βρουν το παιχνίδι τους.

Πανναξιακός ΑΟΝ – Ολυμπιακός ΣΦΠ 0-3 (16-25, 22-25, 11-25)
Πανναξιακός (Φραγκίσκος) Κυριακού, Φρατζέσκου, Κατερίνη, Γεροντή, Βόμβα, Αναγνώστου, Σταυροπούλου –λ / Σφακιανάκη-λ, Λιανού, Κατσάνη, Κουφοπούλου, Καραβανα.
Ολυμπιακός (Σαραντίτης) Μικέλη, Ζαμπάτη, Λαναρά, Λιόλιου, Αδαμοπούλου, Ζουμίδη, Πετροπούλου-λ / Μπακιρτζόγλου-λ, Γκιούρδα Σ., Καίσαρη, Ψαράκη.

Αύριο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους Νέους Βύρωνα και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη ενώ ο αδιάφορος πλέον Πανναξιακός τον Ηρακλή.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares