×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 14:15

Προς Σαντορίνη ο Χάρης Σκουτελάκος!

Προς το νησί της Σαντορίνης και τον ΑΟ Θήρας, από το πόστο του βοηθού προπονητή του Γιώργου Ρούσση, οδεύει ο Χάρης Σκουτελάκος, μετά την λύση της συνεργασίας του ιδίου με την ομάδα της ΑΕΚ.

Η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας προ λίγων ημερών περί αποχώρησης του Χάρη Σκουτελάκου από την θέση του βοηθού προπονητή της γυναικείας ομάδας, αλλά και των ακαδημιών της ΑΕΚ, έμελλε από ότι φαίνεται και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες να είναι η αφετηρία μιας καινούριας συνεργασίας ανάμεσα στον ίδιο, τον Γιώργο Ρούση και την ομάδα του ΑΟ Θήρας.

Η προσωπική φιλία του Χάρη Σκουτελάκου με τον πρώην βοηθό του Γιώργου Ρούση στη Νάξο, Άκη Ευσταθόπουλο φαίνεται ότι διατέλεσε την αίτια, για τις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. 

Ο Άκης Ευσταθόπουλος ενώ δέχτηκε την θέση στη Εθνική Ομάδα σαν βοηθός του κ. Ρούση, δεν ακολούθησε και στην Σαντορίνη, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει στο εξωτερικό και την Ταργκοβίστε.

Από ότι φαίνεται λοιπόν μένει μόνο η ανακοίνωση, ώστε και τυπικά να οριστικοποιηθεί μια ακόμη σημαντική προσθήκη για τον ΑΟ Θήρας, που το διάστημα των τελευταίων ημερών συνεχίζει να ανακατατάσσεται σε σημαντικό βαθμό, εν όψει της νέας χρονιάς. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares