Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:19

Αντίο Ξένια, σε ευχαριστούμε...

Η Ξένια Κακουράτου, η λίμπερο του Πανναξιακού ΑΟΝ μετά από ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα της ομάδας της Νάξου, επιστρέφει στην Αρτέμις Κορυδαλλού.

Γεννημένη στην Νίκαια στις 16 Σεπτεμβρίου 1993 ξεκίνησε το βόλεϊ στην γειτονική της Άρτεμις Κορυδαλλού έως και το 2012 όπου αποκτήθηκε για πρώτη φορά από τον Πανναξιακό ΑΟΝ και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας της Νάξου στην Α1 εθνική κατηγορία.

Στην Νάξο έμεινε για δύο χρόνια, όπου το 2014 επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα αλλά αυτή τη φορά φορώντας τον δικέφαλο στο στήθος και με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Με την Νάξο να είναι το δεύτερο σπίτι της, η Ξένια αγαπήθηκε και αγάπησε το νησί και τους ανθρώπους του και αυτό ήταν ο βασικότερος λόγος της επιστροφής της στις Κυκλάδες και στον Πανναξιακό την περασμένη σεζόν όπου και τερμάτισε σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην δεύτερη θέση.

Αδικημένη από τον νυν ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιώργο Ρούση, δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα γυναικών παρά το (ομολογουμένως) πολύ καλό πρωτάθλημα που πραγματοποίησε.

Πληροφορίες θέλουν η Κακουράτου να έχει δεχτεί πρόταση από την Άρτεμις Κορυδαλλού αρκετές ημέρες πριν αλλά όπως ήταν λογικό προτεραιότητα της αθλήτριας ήταν ο Πανναξιακός και η συνέχιση της καριέρας της στην Α1 εθνική.

Η στασιμότητα όμως στις διοικητικές εξελίξεις στον Πανναξιακό ΑΟΝ δεν τις άφησε περιθώρια για περαιτέρω αναμονή και η απάντηση στον κ. Σαραντέα ήταν θετική.

Ο υπογράφων το παρών κείμενο εύχεται στην δική μας Ξένια, καλή επιτυχία σε εκείνη και στην νέα της ομάδα και μεταφέρει τις ευχές όλων των Ναξίων φίλων της για υγεία και μόνο επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για την Κακουράτου που επιστρέφει στον Κορυδαλλό αναφέρει:

«Νέο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,που ενισχύει το ρόστερ της. Μετά την μεγάλη μεταγραφή της ΑΡΕΤΗΣ ΤΕΖΑ,ήρθε η σειρά της ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ να περάσει την πόρτα της ομάδας του Γιώργου Σαραντέα.

Η Ξένια που είναι παιδί της ΑΡΤΕΜΙΣ έζησε όλες τις ανόδους της ομάδας στην Α2 και στην Α1,παίζοντας ταυτόχρονα και στις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων, πρωταγωνιστώντας και κατακτώντας τα FINAL FOUR της ΕΣΠΕΔΑ φτάνοντας και στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Νεανίδων.

Μετά άνοιξε τα φτερά της στα σαλόνια της Α1 με την ΑΕΚ και τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ, με την περσινή χρονιά να τη βρίσκει φιναλίστ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΣΦΠ. Το κάλεσμα του Γιώργου Σαραντέα για την επιστροφή της, με σκοπό να ενισχύσει ιδανικά την πίσω γραμμή της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ,ήταν μεγάλη πρόκληση και η επιστροφή της στο γνώριμο και οικείο περιβάλλον της πρώτης της ομάδας ικανοποιεί απόλυτα και τις δυο πλευρές.

Ευχόμαστε στην Ξένια να είναι υγιής και να δουλέψει με πάθος και επαγγελματισμό προκείμενου να βοηθήσει στην επίτευξη του οράματος που έχει η διοίκηση,οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας μας.

Καλώς ήρθες σπίτι σου!»

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares