Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 01:31

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 19ο τουρνουά Ανδρών - Γυναικών του ΝΟΠ

Πιστοί στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ραντεβού μας, στις αρχές του Αυγούστου, η μεγάλη παρέα του beach volley συγκεντρώθηκε και φέτος για το 19ο τουρνουά ανδρών και γυναικών.

Οι παλιοί γνώριμοι, αλλά και καινούριοι φίλοι και φίλες του αθλήματος, το τετραήμερο από τις 3 ως τις 6 Αυγούστου απολαύσαμε υπέροχους αγώνες και θέαμα πολύ υψηλού επιπέδου.
Διοργανώθηκαν δύο τουρνουά, ανδρών και γυναικών, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 23 ομάδες με 46 αθλητές.
Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα των Βλαχάκη Σταύρου και Γεωργούλα Αλέξανδρου, που στον τελικό επικράτησε με 2-0 σετ της ομάδας των Στάθη Μαύρου και Γεωργάκη Νίκου. Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Μήττα Κων/νου και Χυτήρη Δαμιανού.
Στις γυναίκες την πρώτη θέση πήρε η ομάδα των Φιλιώτη Δανάη και Κυρανάκος Γεωργία με 2-0 σετ, απέναντι στην ομάδα των Καλαφατά Μαίρη και Δημολιάνη Μαριάνθη. Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Δάγκα Φωτεινή και Βασιλειάδου Μαρίνα. 
Τις απονομές στα τουρνουά ανδρών και γυναικών έκαναν η αντιδήμαρχος Δήμου Πάρου κα Σαρρή Δώρα,ο παγκόσμιος παρατηρητής διαιτησίας volley κος Καλπακτσόγλου Θέμης, ο πρόεδρος του Ν.Ο.Π. κος Πώλος Ελευθέριος, ο γραμματέας του Ν.Ο.Π. κος Ραγκούσης Ιωάννης και ο έφορος του τμήματος beach volley κος Καβάλης Μανώλης. 
Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα και οι αγωνιζόμενοι συνδύασαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο το παιχνίδι με τις στιγμές χαλάρωσης που προσφέρουν η οργανωμένη παραλία και το εντευκτήριο του ΝΟΠ.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για το θέαμα που προσέφεραν και για το ωραίο κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια των τουρνουά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που παρείχαν τα έπαθλα στους νικητές, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, την εταιρεία ΕΨΑ και την παριανή μπύρα 56, καθώς και την LS Πληροφορική και το εστιατόριο Χριστιάνα για την χορηγία των t-shirt του τουρνουά.
Πολλές ευχαριστίες και στον Σταύρο Βλαχάκη, που ήταν για μία ακόμα χρονιά η ψυχή των τουρνουά, αφιερώνοντας πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων αμέτρητες ώρες πάντοτε με το χαμόγελο και την ευγένεια που τον κάνουν να ξεχωρίζει όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τετραήμερο 10-13 Αυγούστου, που θα πραγματοποιηθεί το μεικτό τουρνουά.

Ν.Ο. Πάρου

20746201_1621165601247865_3492853026620032971_o.jpg

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares