Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 19:06

Στις 4 Σεπτεμβρίου πατάει παρκέ ο Πανναξιακός

Η επίσκεψη του νέου τεχνικού της Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανναξιακού, Κώστα Παπαδόπουλου, δρομολόγησε τα επόμενα βήματα όσο αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ενώ ορίστηκε και η πρώτη της ομάδας που θα είναι η Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Η διοίκηση της ομάδας με σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που προσέφεραν για την πρώτη αυτή φιλοξενία στον νέο τεχνικό του συλλόγου:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές – χορηγούς του συλλόγου για την προσφορά τους και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στο σωματείο μας κατά την επίσκεψη του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Κώστα Παπαδόπουλου στο νησί μας.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Naxos Tours» και τον ιδιοκτήτη του κ. Βαλληνδρά για την προσφορά του στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια της μετακίνησης του προπονητή από και προς το νησί μας.

Το κατάλυμα «Άννα-Μαρία» που βρίσκεται στη Χώρα Νάξου για την διάθεση studio για την παραμονή και διανυκτέρευση του προπονητή.

Το εστιατόριο Μεζέ-Μεζέ και τους ιδιοκτήτες του (Αδέλφια Σορώκου) για την προσφορά τους σε γεύματα κατά τις ημέρες επίσκεψης του προπονητή.

Το εστιατόριο «Ταβέρνα ο Αποστόλης» και τους κ.κ. Γιώργο Γιαννάκη και Τάκη Γιαννάκη για την προσφορά τους στα δείπνα κατά την επίσκεψη  του προπονητή.

Οι συναντήσεις του νέου προπονητή με το διοικητικό συμβούλιο καθώς και οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα με τις δύο πλευρές να χαράζουν κοινή γραμμή και στόχους.

Η έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ορίσθηκε η 4η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares