Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 21:27

Δεν ικανοποίησε αλλά έδειξε καλά στοιχεία ο Πανναξιακός ΑΟΝ [pics-vids]

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Προπονητής της Γυναικείας ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ, Κώστας Παπαδόπουλος στο πρώτο φιλικό της ομάδας του απέναντι στο Αιγάλεω της pre league.

Η ομάδα της Νάξου που δεν είχε στη σύνθεση της την Καναδή Alissa Coulter γνώρισε την ήττα με 1-3 σετ απέναντι σε μία ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη Εθνική κατηγορία και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

Οι ''Αθηναίες'' προηγήθηκαν με 0-1 (15-25) με τον Πανναξιακό να κάνει το 1-1 με το οριακό 27-25. Οι παίκτριες του Αιγάλεω σαφέστατα πιο έτοιμες κατάφεραν να πάρουν τα άλλα 2 σετ με 22-25 και με 26-28 και να κατακτήσουν τη νίκη.

Μπορεί η εμφάνιση της ομάδας της Νάξου να μην ικανοποίησε, όμως το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου έδειξε σε μερικά σημεία του αγώνα ότι, παρά το μικρό διάστημα της προετοιμασίας, έχει αρετές που μπορούν να βγουν στο τερέν.

Ο Πανναξιακός χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά μέχρι τις 21 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, όπου οι φίλοι του ευελπιστούν ότι θα φανεί πανέτοιμος.

Αύριο Κυριακή 24/9 στις 13:00 το μεσημέρι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε νέο αγώνα, ενώ η φιλοξενία θα ανταποδοθεί από το Αιγάλεω το επόμενο διάστημα.

Φωτογραφίες και βίντεο από τους τελευταίους πόντους του αγώνα

 

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares