Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 20:20

Βελτιωμένος ο Πανναξιακός ΑΟΝ πήρε τη άτυπη ρεβάνς

Ο Πανναξιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο φιλικό αγώνα με το Αιγάλεω που στη Νάξο έδειξε ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο με νεαρές αθλήτριες και θα είναι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της νεοσύστατης pre League βόλεϊ γυναικών.

Την Κυριακή το μεσημέρι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες με τα κορίτσια του Πανναξιακού να δείχνουν ότι σαφώς τους λείπουν αγώνες σε σχέση με την ομάδα της Αθήνας που μετρά ήδη 5 ή 6 φιλικούς αγώνες και έχει ξεκινήσει η προετοιμασία τους τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα.

Με την ακραία Διώτη να δείχνει ότι θα είναι το κλειδί στα άκρα της ομάδας και την Αποστολία Νούσια να βρίσκεται σε καλή μέρα σε συνδυασμό με το δυνατό χέρι της Dalton ο Πανναξιακός μπήκε πιο αποφασισμένος και πήρε το πρώτο σετ με σχετική άνεση.

Το Αιγάλεω επέστρεψε στο δεύτερο σετ κατακτώντας το αλλά οι αλλαγές στις συνθέσεις και οι πειραματισμοί από τους δύο προπονητές των ομάδων σε σχήματα και συστήματα έφεραν το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας της Νάξου.

Πιο ζεστή η ατμόσφαιρα στις εξέδρες που παρά την μικρή προσέλευση των φίλων του Πανναξιακού, στο τέλος χειροκρότησαν αμφότερες τις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που τους πρόσφεραν.

Στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου ήταν και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΑ, κ. Μιχάλης Μαρούλης που είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Γιώργο Ποτικιάν και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα.

Πανναξιακός ΑΟΝ – Αιγάλεω ΑΟ 3-1

Τα σετ: (25 17), (22 25) , (25 15), (25 21)

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Κώστας Παπαδόπουλος) Γιώτα Διώτη, Αποστολία Νούσια, Ηλιάνα Ιακωβίδου, Βίκυ Σεφεριάδου, Κωνσταντίνα Σφυρή, Άννα Καλαντάντζε, Κατερίνα Μπολέτου, Αμάντα Μπράουν, Σέλμπι Ντάλτον, Κάλλια Κατερίνη, Βίλμα Αναγνώστου, Κυριακή Κατσάνη

Αιγάλεω ΑΟ: (Αγγελική Αντωνιάδη) Βλάχου, Κάστανου, Παναγιωτίδου, Καββαδία, Χαριτωνίδη, Μανώλικα / Αναστασιάδη Κ, Ιωάννου, Σολωμού, Αναστασιάδη Π, Κικιρίκου, Αρβανιτοπούλου, Κράνη.

Πηγή: paon.gr

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares