Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 20:05

Σε ετοιμότητα ο Πανναξιακός | Sold out το Δ. Περιστεράκης

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έχοντας σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Volleyleague γυναικών.

Ο πρωτοπόρος Πανναξιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς και η Αμερικανή Αμάντα Μπράουν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο που την κράτησαν εκτός αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική με το Μαρκόπουλο, αλλά η συμμετοχή της θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής της ομάδας της Νάξου έχοντας σε εκπληκτική φόρμα την Παναγιώτα Διώτη, σε άνοδο τις Αποστολία Νούσια – Άννα Καλαντάντζε και με τις τρεις ξένες του να έχουν βρει  τα πατήματα τους στο γήπεδο, δουλεύει όλη την εβδομάδα πάνω στον αγώνα του Σαββάτου.

Για το ενδοκυκλαδικό ντέρμπι μεγάλη είναι η κινητοποίηση των οπαδών με την προπώληση των εισιτηρίων να δείχνει sold-out  στο ΔΑΚ Νάξου.

Η αποστολή της Σαντορίνης χωρίς απουσίες αναμένεται στη Νάξο το απόγευμα της Παρασκευής και θα προπονηθεί στο «Δημήτρης Περιστεράκης» το Σάββατο το πρωί.

Πηγή: Πανναξιακός ΑΟΝ

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το ιντερνετικό κανάλι του Πανναξιακού

AFISA_PAON_SANTORINH2.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares