Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 23:40

Πήρε το ντέρμπι ο ΑΟ Θήρας

Με νικητή τον ΑΟ Θήρας ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι των Κυκλάδων στην φετινή Volleyleague. 

Η ομάδα του Ρούση με κορυφαία την Μέρκοβα νίκησε 3-0 σετ (25-19, 25-15, 25-23) τον Πανναξιακό που είχε άλυτα προβλήματα στην υποδοχή. Οι φιλοξενούμενοι στόχευσαν από το σέρβις στην υποδοχή την Κούλτερ και την Διώτη και με την Μέρκοβα αποτελεσματική στην επίθεση έφθασαν στο τρίποντο. Το ματς κρίθηκε κυρίως στο τρίτο σετ όταν ο Πανναξιακός αντέδρασε και προηγήθηκε με 19-12 και 23-21. 

Στο σημείο εκείνο η Τσομπανίδου πήγε για τον ΑΟ Θήρας στη γραμμή του σέρβις, χάλασε την υποδοχή του Πανναξιακού και με σερί 4-0 η ομάδα της Σαντορίνης έφθασε στην ανατροπή στο σετ και στη νίκη. Το κλειστό της Νάξου ήταν κατάμεστο από φίλους και των δύο ομάδων. 

Τα σετ: 0-3 (19-25, 15-25, 23-25)

*Το στατιστικά του αγώνα θα είναι διαθέσιμα σε λίγες ώρες.

Είπαν για το ματς...

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): 
«Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν καλύτερη από εμάς. Εμείς ξέρουμε τις αδυναμίες μας και αυτές βγήκαν στο ματς. Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε την Μέρκοβα. Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τον Πανναξιακό και πρέπει να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έχουμε τον Άρη μπροστά μας».

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Είμαι χαρούμενος που περάσαμε νικηφόρα από μια πολύ δύσκολη έδρα. Στο τρίτο σετ βγάλαμε ψυχή και φθάσαμε σε μια μεγάλη ανατροπή. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τη νίκη γιατί είμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στους οπαδούς και των δύο ομάδων που δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares