Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 02:21

Πανναξιακός ΑΟΝ: Δύσκολη αποστολή στα Κύμινα

Ντέρμπι αναμένεται στο κλειστό των Κυμίνων με τους 4ους Μακεδόνες να υποδέχονται τον 5ο στη βαθμολογία Πανναξιακό. Ρεπό έχει ο ΑΟ Θήρας.

Η ομάδα της Νάξου δίνει το δεύτερο σερί παιχνίδι της στη Θεσσαλονίκη, μετά τον αγώνα με τον Άρη την 5η αγωνιστική (την 6η είχε ρεπό). Αυτό είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανναξιακού και με εξαίρεση τη νίκη στο Ζηρίνειο με 3-0 σετ επί του Ηρακλή Κηφισιάς, δεν έχει καταφέρει να νικήσει άλλη φορά εκτός Κυκλάδων.

Οι Μακεδόνες δίνουν το τέταρτο παιχνίδι τους για φέτος στα Κύμινα και θέλουν να πανηγυρίσουν την τρίτη τους νίκη και να εδραιωθούν στην τετράδα της βαθμολογίας. Η Κιέρρα Χολστ τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι την εβδομάδα που μας πέρασε, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανναξιακό.
Σε όλες τις αναμετρήσεις θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Α' αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Κασιμάτη. 

Η 7η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Οι αθλήτριες όλων των ομάδων της Volleyleague το διήμερο 25-26/11 θα κρατήσουν πανό με μήνυμα «STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!»  το οποίο και θα συνυπογράψουν.

Μανώλης Σκουλικάρης (ΑΣ Μακεδόνες): «Είναι ένα ντέρμπι με τον Πανναξιακό. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι αυτός που θα πάρει και τη νίκη. Το παιχνίδι θα κριθεί ποιος είναι καλύτερος στο σερβίς και την υποδοχή».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες μόνος σκοπός είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Εκμεταλλευτήκαμε το ρεπό και ξεκουραστήκαμε και δουλέψαμε πάνω σε κομμάτια του παιχνιδιού που θέλαμε βελτίωση».

H 7η αγωνιστική περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

AWETREWRT.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares