Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 17:15

ΑΟ Θήρας - Αίας Ευόσμου [Live Stream]

Τον Αίαντα Ευόσμου υποδέχεται στη Σαντορίνη ο ΑΟ Θήρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών (20/1, 18.00).

Ο ΑΟ Θήρας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Β' γύρου, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Γιώργου Ρούση δεν υπάρχουν.

Η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη, αν και ξεκίνησε με τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, έχει πετύχει 7 νίκες και μετράει μόλις μία ήττα στα 8 τελευταία ματς. Ο Αίας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς και κυνηγάει την είσοδό της στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Ενοχλήσεις στη μέση είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε η Σταυρούλα Κούση και η Σάνια Τζούριτς, ωστόσο ξεπέρασαν το πρόβλημα και θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή στη Σαντορίνη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα βραβευτεί η Μελίνα Εμμανουηλίδου για την ανάδειξη της ως MVP της 11ης αγωνιστικής.

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Ο Αίας είναι μία μαχητική ομάδα με σταθερή απόδοση. Εμείς θέλουμε καθαρή νίκη και για να την πετύχουμε θα χρειαστεί να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Πάμε για τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε κάνει από την 4η αγωνιστική και μετά. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μεσοβδόμαδα, πάμε με καλή διάθεση στη Σαντορίνη».

STATS TIPS

Την χειρότερη συγκομιδή πόντων σε ένα ματς είχε η Θήρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με 45. Η δεύτερη χειρότερη ήταν στον πρώτο γύρο στην Σαντορίνη με 55 με τον Ολυμπιακό.

Έξι άσσους είχε η Κούση του Αίαντα στο ματς με τον Πανναξιακό και ισοφάρισε το προσωπικό της ρεκόρ που ήταν από την 5η αγωνιστική στη νίκη επί των Μακεδόνων. 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares