Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 16:00

Η κορυφαία επτάδα της 17ης αγωνιστικής η MVP και τα stats tips

Δείτε την κορυφαία επτάδα και την MVP της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών, όπως και την στατιστική αποτίμηση μετά τις δεκαεπτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος .

Η κορυφαία επτάδα της αγωνιστικής περιέχει τρεις παίκτριες του ΑΟ Θήρας, τις: Εμμανουηλίδου, Αρτακιανού και την Πότοκαρ.

Επτάδα
Πασαδόρος: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), 1π. (1/4 επ.).
Διαγώνια: Μιργιάνα Κομλένοβιτς (Πορφύρας), 14π. (8/20 επ., 5 άσσοι, 1 μπλοκ).
Ακραία: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (ΓΣ Ηλιούπολης), 20π. (17/40 επ., 3 άσσοι, 75% υπ.).
Ακραία: Μόνικα Πότοκαρ (ΑΟ Θήρας), 20π. (18/44 επ., 2 άσσοι, 47% υπ.).
Κεντρική: Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας), 13π. (8/16 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ).
Κεντρική: Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός), 12π. (7/9 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ).
Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού (ΑΟ Θήρας), 65% υπ.
Η ανάδειξη της κορυφαίας επτάδας κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής των αθλητριών στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου του ΓΣ Ηλιούπολης αναδείχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής.

Η Κύπρια ακραία με 20 πόντους(17/40 επ., 3 άσσοι, 75% υπ.) ήταν η κορυφαία της ομάδας της στη νίκη με 3-1 επί του Αίαντα Ευόσμου. Αυτή είναι η δεύτερη φετινή διάκριση για την Μανωλίνα Κωνσταντίνου, μετά την ανάδειξή της ως πολυτιμότερη αθλήτρια της 1ης αγωνιστικής, με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Δείτε την στατιστική αποτίμηση μετά τις δεκαεπτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

1. Ρεκόρ σε λάθος σέρβις στο πρωτάθλημα με 19 είχε ο Αίας στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Σε αυτή την αγωνιστική ήταν και η 2η χειρότερη επίδοση στην συγκεκριμένη κατηγορία με 17 χαμένα σέρβις από το Μαρκόπουλο στο ματς με τον Πορφύρα.

2. Η Κόρινθος έσπασε το αρνητικό ρεκόρ πόντων του Μαρκόπουλου σε ένα παιχνίδι με τους 24 που πήρε κόντρα στον Ολυμπιακό.

3. Εκμεταλλευόμενη το ρεπό των Μακεδόνων, η Θήρα με τα 13 μπλοκ στο παιχνίδι της με τον Άρη πέρασε στην 1η θέση στην κατηγορία των μπλοκ πόντων με 138, αφήνοντας 2ους τους Μακεδόνες με 130. Μάλιστα, η ομάδα από την Σαντορίνη, από την 13η αγωνιστική μέχρι την 17η, με εξαίρεση το ρεπό της 14ης έχει κάνει τα περισσότερα μπλοκ πόντους στις εκάστοτε αγωνιστικές.

4. Με τα 40 λάθη του Μαρκόπουλου ο Πορφύρας, έπιασε την 1η θέση των “τυχερών” ομάδων που έχουν πάρει περισσότερους πόντους από λάθη αντιπάλων στο πρωτάθλημα, με 388 πόντους και προσπέρασε την Κόρινθο που έχει 380.

5. Ο Ολυμπιακός στο 1ο σετ με την Κόρινθο είχε 10/14 71,43% επιθέσεις, το καλύτερο ποσοστό της 17ης αγωνιστικής και οι τέσσερις αποτυχημένες επιθέσεις έγιναν από Χίππε, Πολ, Νιέμερ και Κωνσταντινίδου. Στο ίδιο σετ είχε μόνο ένα λάθος και αυτό ήταν ένα χαμένο σέρβις της Πολ.

6. Ισοφάρισε το προσωπικό της ρεκόρ με 24 πόντους η Νικολογιάννη του Μαρκόπουλου στο παιχνίδι με τον Πορφύρα, που είχε στον αγώνα του Α’ γύρου κόντρα στην ομάδα του Πειραιά. Επίσης η ακραία του Μαρκόπουλου έκανε και την καλύτερη επίδοση της σε άσσους με 6.

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Αφιερωμένο στην Ηλιούπολη, με αγκάλιασε σε μία δύσκολη περίοδο»

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν αγωνιζόταν με τον Ηρακλή Κηφισιάς στη νίκη με 3-0 επί του Μαρκόπουλου.

Αυτή την φορά, η Κύπρια ακραία, με 20 πόντους οδήγησε την Ηλιούπολη στη νίκη με 3-1 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου για την 17η αγωνιστική. «Το βραβείο το αφιερώνω στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ολες οι νέες μου συμπαίκτριες με αγκάλιασαν, το κλίμα είναι ιδανικό και γίνεται πολύ καλή δουλειά» ήταν το πρώτο σχόλιο της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στο volleyball.gr.

Αλλιώς φανταζόταν την φετινή σεζόν η Κωνσταντίνου και αλλιώς εξελίχθηκε. Η πρώτη της ομάδα, ο Ηρακλής Κηφισιάς, αποσύρθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων απο την Volleyleague. Η ίδια πάντως δεν το έβαλε κάτω. Η Ηλιούπολη της έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει αυτό που αγαπάει.

«Είναι η πρώτη χρονιά που πέρασα δύσκολα στο βόλεϊ γιατί υπήρχε μία αβεβαιότητα στον Ηρακλή Κηφισιάς, μετά το γνωστό πρόβλημα που προέκυψε. Όταν το συμβάν έγινε γνωστό, όλες οι ομάδες είχαν κλείσει τα ρόστερ τους και ήταν δύσκολο να βρεθεί κάτι άλλο. Από τις 4 αθλήτριες που παρέμειναν, οι 3 σταμάτησαν το βόλεϊ. Επειδή όμως, αγαπάω πολύ το βόλεϊ συνέχισα. Η Ηλιούπολη με προσέγγισε και αποφάσισα να συνεχίσω να παίζω το άθλημα που αγαπάω».

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η Κωνσταντίνου θα αφοσιωθεί, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι στην δεύτερη μεγάλη της αγάπη, το beach volley. «Με την Μαριώτα Αγγελοπούλου θα συμμετέχουμε με την Εθνική Κύπρου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στην Αυστραλία και στη συνέχεια στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία. Θα είναι άλλο ένα γεμάτο καλοκαίρι, όμως το περιμένω με ανυπομονησία».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares