Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 17:30

Πρωταθλητές της Ζ΄Περιφέρειας οι Έφηβοι και οι Νεάνιδες του ΑΣΕ Νεωρίου

Το πρωτάθλημα της Ζ’ Περιφέρειας κατέκτησε το ΑΣΕ Νεωρίου σε νεάνιδες και εφήβους. Η ομάδα της Σύρου κατέκτησε και τις δύο… κορυφές μετά από σπουδαία παιχνίδια τόσο από τους εφήβους όσο κι από τις νεανίδες.

Τα παιχνίδια  - τελικοί πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, με τον Χρήστο Σκρέτα να δίνει άριστες οδηγίες από την άκρη του πάγκου και τους αθλητές και τις αθλήτριες να τις ακολουθούν κατά… γράμμα. Το Νεώριο βρήκε μπροστά στις Νεανίδες τον Νηρέα Χίου και στους Εφήβους τον ΦΟ. Καμποχωρίων. Οι Νεάνιες που έπαιξαν κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα, καθώς ο Νηρέας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Περιφέρειας και η μόνη διαφοροποίηση ήταν πως στο ρόστερ δεν υπήρχε μία μόνο αθλήτρια.

Νεανίδες

Α.Σ.Ε.Νεωρίου - Α.Σ.Νηρέας  3 - 0  (26-24,25-13,28-26)

Οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων επικράτησαν με 3-0 σετ (26-24, 25-13, 28-26), σε ένα ματς που α δύο από τα τρία σετ που παίχθηκαν ήταν ντέρμπι καθώς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Το πρώτο σετ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αφού οι Συριανές απέκτησαν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι αυτό φάνηκε στη συνέχεια με την εύκολη επικράτηση στο δεύτερο σετ. Στο τρίτο και τελευταίο μπορεί να υπήρχαν εξτρά πόντοι, όμως οι αθλήτριες του Νηρέα όταν η μπάλα… έκαιγε, φάνηκε πως δεν είχαν την ψυχολογία και κυρίως το καθαρό μυαλό για να πάρουν το σετ και να μειώσουν. Το τελικό 28-26, έδωσε την νίκη και ταυτόχρονα το πρωτάθλημα της Ζ’ Περιφέρειας στην ομάδα της Σύρου.

Έφηβοι

Φ.Ο.Καμποχώρων - Α.Σ.Ε.Νεωρίου  1 - 3  (20-25,25-23,13-25,20-25)

Στο τελικό των εφήβων, οι Συριανοί επικράτησαν με 3-1 σετ (26-24, 25-13, 28-26) του Φ.ο. Καμποχωρίων, σε ένα παιχνίδια που οι αθλητές του Χρήστου Σκρέτα είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Μοναδική… παραφωνία το δεύτερο όπου η ομάδα της Χίου το πήρε με 23-25 και ισοφάρισε σε 1-1. Στα επόμενα δύο σετ οι Συριανοί ήταν καλύτεροι, είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και ταυτόχρονα έδειξαν πως ακόμη και με αποστολή… έξι αθλητών έχουν τις δυνατότητες να κάνουν… υπερβάσεις. 

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Ο πρόεδρος του ΑΣΕ Νεωρίου μετά το τέλος των αγώνων μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για τη διπλή επιτυχία του συλλόγου της Σύρου. «Ότι και να πω αυτή τη στιγμή για όλα όσα αισθάνομαι ίσως να είναι πολύ λίγα. Καταφέραμε μέσα σε μία ημέρα να κατακτήσουμε δύο πρωταθλήματα Περιφέρειας. Αυτά τα παιδιά έδωσαν κι έδειξαν πόσο καλή δουλειά γίνεται όλο το χρόνο στις προπονήσεις. Ανεβήκαμε ιδιαίτερα στις νεάνιδες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα το οποίο το χάσαμε πέρση στις λεπτομέρειες, αλλά και γιατί δεν είχαμε τις κατάλληλες εμπειρίες. Τα πράγματα φέτος ήταν διαφορετικά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και πήραν το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε στο πανελλήνιο. Στα αγόρια αν και τα παιχνίδια ήταν ακόμη πιο λίγα, απέδειξαν πως έχουν ψυχή και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή και στις αθλήτριες για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει. Έχουν πετύχει πολλά και ταυτόχρονα κατάφεραν να κρατήσουν τη σημαία της Σύρου ψηλά». 

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Εφήβων και των Νεανίδων Χρήστος Σκρέτας μίλησε με τη σειρά του στην «Κοινή Γνώμη» για την τεράστια επιτυχία των ομάδων του. «Αρχικά θα αναφερθώ στην προσπάθεια τρων κοριτσιών καθώς, ανεβήκαμε για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, που δεν το καταφέραμε πέρση λόγω απειρίας. Είδαμε πως η ομάδα του Νηρέα Χίου παρατάχθηκε με την ομάδα με την οποία πέρσι κατέκτησε την πρώτη θέση στο Περιφερειακό γυναικών, εκτός από μία αθλήτρια. Στην δική μας ομάδα ήταν δύο (2) νεάνιδες, πέντε (5) κορασίδες και δύο (2) παγκορασίδες. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριές μου κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο, δεν αμφέβαλαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης για τις δυνατότητές τους και κατάφεραν πόντο – πόντο να κερδίσουν το κάθε σετ. Σίγουρα το σκορ δεν δικαιώνει την προσπάθεια του Νηρέα, ο οποίος ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εκτός από το δεύτερο σετ που η ομάδα της Χίου έκανε μία κοιλιά, τα άλλα δύο κρίθηκαν στον πόντο. Στο δεύτερο σετ, εμείς πιέσαμε πάρα πολύ από την γραμμή του σερβίς και εκμεταλλευτήκαμε όλα όσα μας… έδωσε ο αντίπαλος. Τα κορίτσια μας κέρδισαν τις εντυπώσεις κι αυτό φάνηκε από τη συζήτηση που είχαμε με τον Ομοσπονδιακό κ. Τοπαλίδη, αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ και κάποιους άλλους προπονητέ, όπου μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Οι αθλήτριές μας ήταν συγκροτημένες και πολύ συγκεντρωμένες στον στόχο τους».

«Μπήκαμε στον αγώνα για τη νίκη και μόνο»

Για τα συναισθήματα από την τεράστια επιτυχία των νεάνιδων του Νεωρίου ο κ. Σκρέτας είπες: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και αυτό γιατί πέρση φτάσαμε μέχρι τον τελικό αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, καθώς η Αναγέννηση ήταν ανώτερη. Τα κορίτσια παρόλο που κάνουμε μόνο δύο προπονήσεις την εβδομάδα και θα το λέω πάντα αυτό, αλλά και με πολλές απουσίες λόγω των μαθητικών υποχρεώσεων, κατάφεραν να αποδώσουν τα μέγιστα. Τώρα θα βρούμε μπροστά μας ομάδες, όπως είναι το Μαρκόπουλο, την Ολυμπία Πατρών και το Αιγάλεω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις, είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μένα, αλλά και για τις αθλήτριές μας. Από εδώ και πέρα, στον όμιλο που είμαστε πάμε να κερδίσουμε ότι το καλύτερο. Από μία καλή εμφάνιση, από ένα κερδισμένο σετ. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Τέλος, ο τεχνικός του Νεωρίου αναφέρθηκε και στην μεγάλη επιτυχία των Εφήβων, που επικράτησαν του ΦΟ Καμποχωρίου με 3-1 σετ. «Στα αγόρια η προσπάθεια ήταν ακόμη πιο δύσκολη, καθώς ταξίδεψε η αποστολή όπως και στην Κω, δηλαδή είχαμε μόνο έξι παίκτες, κι αυτό γιατί οι μαθητικές υποχρεώσεις των παιδιών δεν τους επέτρεπαν να ταξιδέψουν. Επίσης ένας αθλητής μας ήταν άρρωστος και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει μαζί μας κι έτσι ανεβήκαμε με έξι αθλητές και αγωνιστήκαμε με μεγάλη προσοχή. Μπροστά μας είχαμε μία ομάδα την οποία δεν γνωρίζαμε καθόλου. Από την πλευρά τους οι αθλητές μου πάλεψαν πάρα πολύ και θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσω ότι έχουν παίξει σαν εφηβικό μόνο τέσσερα παιχνίδια. Οι αγώνες αυτοί είναι οι δύο αναμετρήσεις μας με τον Φοίνικα, με την Κω και ο τελικός της Περιφέρειας. Δεν μας τιμά αυτό γενικά ως άθλημα, αλλά έτσι είναι το πρόγραμμα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν θετικά στις όλες τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είναι σαφέστατα η καλύτερή μας χρονιά. Θέλουμε να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μου που κατάφεραν να φτάσουν στο υψηλότερο σκαλοπάτι της Περιφέρειας».

 

Το πρόγραμμα των δύο ομίλων είναι το παρακάτω του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία των νεανίδων

Γ’ όμιλος

Ημερομηνία                                 Γήπεδο                   Ώρα                  Ομάδες

Πεμπ. 8/3/2018                           Στ. Βενέτης            12:00             ΣΦΑΜ Φοίβος – Α.Ο. Ακρωτηρίου

Πεμπ. 8/3/2018                           Στ. Βενέτης            14:00             ΑΣΠ Κόρινθος – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Παρ. 9/3/2018                             Στ. Βενέτης            14:00             ΑΣΠ Κόρινθος – ΣΦΑΜ Φοίβος

Παρ. 9/3/2018                             Στ. Βενέτης            12:00             Ολυμπιακός ΣΦΠ – Α.Ο. Ακρωτηρίου

Σαβ. 10/3/2018                            Στ. Βενέτης            15:30             Α.Ο. Ακρωτηρίου – ΑΣΠ Κόρινθος

Σαβ. 10/3/2018                            Στ. Βενέτης            17:30             ΣΦΑΜ Φοίβος – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Δ’ όμιλος

Ημερομηνία                                 Γήπεδο                   Ώρα                  Ομάδες

Πεμ. 8/3/2018                             Μαρκόπουλο         19:00             ΑΣΕ Νεωρίου – Α.Ο. Μαρκόπουλο

Πεμ. 8/3/2018                             Μαρκόπουλο         17:00             ΑΣΠ Απόλλων – Α.Ο. Αιγάλεω

Παρ. 9/3/2018                             Μαρκόπουλο         21:00             ΑΣΠ Απόλλων – ΑΣΕ Νεωρίου

Παρ. 9/3/2018                             Μαρκόπουλο         19:00             Α.Ο. Αιγάλεω – Α.Ο. Μαρκόπουλο

Σαβ. 10/3/2018                            Μαρκόπουλο         19:00             Α.Ο. Μαρκόπουλο – ΑΣΠ Απόλλων

Σαβ. 10/3/2018                            Μαρκόπουλο         17:00             ΑΣΕ Νεωρίου – Α.Ο. Αιγάλεω

Το πρόγραμμα των αγώνων της ημιτελικής φάσης

Ημερομηνία                                 Γήπεδο                   Ώρα                  Ομάδες

Κυρ. 11/3/2018                                                                                 Γ1-Δ2

Κυρ. 11/3/2018                                                                                 Δ1-Γ2

Το πρόγραμμα των ομίλων Γ’ και Δ’ της Προημιτελικής φάσης της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων (νέων) έχει ως εξής

Ημερομηνία                                 Γήπεδο                   Ώρα                  Ομάδες

Πεμ. 8/3/2018    Μίλωνα               11:00     Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παμβοχαϊκός

Πεμ. 8/3/2018    Μίλωνα               15:00     ΣΦΠ Χανίων – Παναθηναϊκός

Παρ. 9/3/2018   Μίλωνα               15:00     ΣΦΠ Χανίων – Ολυμπιακός

Παρ. 9/3/2018   Μίλωνα               11:00     Παναθηναϊκός – Παμβοχαϊκός

Σαβ. 10/3/2018 Μίλωνα               13:00     Παμβοχαϊκός – ΣΦΠ Χανίων

Σαβ. 10/3/2018 Μίλωνα               15:00     Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

 

Δ’ Όμιλος

Πεμ. 8/3/2018    Μίλωνα               13:00     Πανερυθραϊκός – ΑΣΕ Νεωρίου

Πεμ. 8/3/2018    Μίλωνα               17:00     Ολυμπία - Μίλων

Παρ. 9/3/2018   Μίλωνα               17:00     ΑΕΠ Ολυμπίας - Πανερυθραϊκός

Παρ. 9/3/2018   Μίλωνα               13:00     Μίλων – ΑΣΕ Νεωρίου

Σαβ. 10/3/2018 Μίλωνα               11:00     ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΕΠ Ολυμπίας

Σαβ. 10/3/2018 Μίλωνα               15:00     Πανερυθραϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων

Αγώνες για την ημιτελική φάση

Ημερομηνία                                 Γήπεδο                   Ώρα                  Ομάδες

Κυρ. 11/3/2018 Μίλωνα               17:00     Γ1-Δ2

Κυρ. 11/3/2018 Μίλωνα               19:00     Δ1-Γ2

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares