Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 12:59

Η Σέλμπι Ντάλτον κορυφαία της 18ης αγωνιστικής

Η Σέλμπι Ντάλτον του Πανναξιακού είναι η MVP της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών. Η Αμερικανίδα διαγώνια με 26 πόντους ήταν η κορυφαία της ομάδας της Νάξου στη νίκη με 3-2 επί των Μακεδόνων Αξιού.

Η Ντάλτον είναι η δεύτερη αθλήτρια του Πανναξιακού που αναδεικνύεται MVP τη φετινή σεζόν, μετά την Διώτη την 10η αγωνιστική.

Η Σέλμπι Ντάλτον του Πανναξιακού πραγματοποίησε με αντίπαλο τους Μακεδόνες την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Η 25χρονη διαγώνια οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-2 σετ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η Ντάλτον λίγη ώρα αφού ενημερώθηκε για την ανάδειξή της ως MVP της αγωνιστικής, μίλησε στο volleyball.gr για τη φετινή σεζόν στη Νάξο, τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την προσαρμογή της στο νησί των Κυκλάδων.

«Το μόνο που σκέφτομαι όταν μπαίνω στο γήπεδο είναι να παίξω βόλεϊ. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με ατομικά βραβεία. Σίγουρα όμως η αναγνώριση σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο» ήταν το πρώτο σχόλιο της Σέλμπι Ντάλτον που αφιέρωσε το βραβείο στις συμπαίκτριές της. «Το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου με βοήθησαν όλες από την πρώτη ημέρα που ήρθα στη Νάξο. Κάνουν την δουλειά μου στο γήπεδο ευκολότερη και έτσι μπορώ να βοηθάω όπως ξέρω».

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares