Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 02:09

Πρώτο τεστ θετικό για τα κορίτσια του ''Βολεϊκού'' ΑΣ Ίου [pics]

Τον Ιανουάριο του 2017 ο ΑΣ Ίου έβαλε μπροστά της διεργασίες για την σύσταση τμήματος βόλεϊ και όπως φαίνεται οι άνθρωποι του συλλόγου κέρδισαν το στοίχημα, καθώς μέσα σε χρόνο ρεκόρ, όχι μόνο κατάφεραν να οργανώσουν το τμήμα, αλλά αν συγκεντρώσουν μικρές και μεγάλες αθλήτριες, σχηματίζοντας ομάδες Κορασίδων και Γυναικών.

Επόμενος στόχος δεν ήταν άλλος από την εκκίνηση των προπονήσεων, με τους Κώστα Καραμπίκα και Γιώργο Καρυπίδη να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία, ώστε να βάλουν το νερό στο αυλάκι αναφορικά με τα πρώτα βήματα στο άθλημα.

Το πρώτο τεστ

Και φτάνουμε στο Σάββατο 24 Μαρτίου, όπου ήρθε η ώρα για τα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια, τα οποία εξέπληξαν όλους, καθώς στο ανοιχτό γήπεδο της Ίου βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος να παρακολουθήσει το οικογενειακό διπλό μεταξύ των Κορασίδων και των Γυναικών του συλλόγου.

Στον αγώνα που έγινε με την επίβλεψη των δύο προπονητών, τηρήθηκαν όλοι οι κανονισμοί (τάιμ άουτ, αλλαγές), ενώ οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν κανονικά με την ενδυμασία του ΑΣ Ίου.

Όπως είναι φυσικό τα κορίτσια της Ίου κέρδισαν το χειροκρότημα από τον κόσμο, εμ το κοινό συμπέρασμα όλων να είναι η επιβεβλημένη πλέον αναγκαιότητα της κατασκευής ενός κλειστού γυμναστηρίου στο νησί το οποίο θα στεγάσει τα τμήματα Βόλεϊ και αυτό του Μπάσκετ που επίσης υφίσταται και φέτος μάλιστα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του ΔΑΠΠΟΣ.

Για την ομάδα Κορασίδων αγωνίστηκαν οι: Καραμπίκα, Σιφναίου, Κουμπούρα Μ., Κουμπούρα Δ., Βολικάκη, Γκικάκη, Σαμαρά, Μπλίμε, Σαμαρά, Τσιαβού, Μπάλα, Δράκου.

Για τις Γυναίκες αγωνίστηκαν οι: Σταυρακάκη, Ρήτου, Τσιαβού, Βακέα, Μπούνα, Μαστραντωνάκη, Ζκχαίου, Γιατρά.

Αναζήτηση φιλικού

Πλέον αυτό που στοχεύουν στον ΑΣ Ίου, είναι η συμμετοχή σε κάποιο επίσημο φιλικό με ομάδα γειτονικού νησιού, ώστε οι αθλήτριες να μπαίνουν σιγά – σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με απώτερο σκοπό να αποκτηθούν εμπειρίες που θα βοηθήσουν σε περίπτωση συμμετοχής σε κάποιο πρωτάθλημα.

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares