Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 02:39

Αρτέμης Δρόσος: Γίνε διαιτητής και ζήσε διακρίσεις

Οι Κυκλάδες έχουν δημιουργήσει την δική τους παράδοση στο Ελληνικό βόλεϊ και κάλλιστα θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι ανήκουν ανάμεσα στις περιφέρειες που διατηρούν σε υψηλό επίπεδο το άθλημα.

Ο Φοίνικας Σύρου στους Άνδρες και οι ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός ΑΟΝ στις γυναίκες συγκεντρώνουν κάθε σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος ανά την Ελλάδα.

Βόλεϊ όμως δεν είναι μόνο παίκτες και σύλλογοι, είναι και διαιτητές, με αρκετούς από αυτούς να είναι Κυκλαδίτες, που διαπρέπουν μέσα από το άθλημα, έχοντας παρουσία ακόμη και σε διεθνείς αγώνες, αλλά και σε μεγάλα ντέρμπι.

Το τελευταίο διάστημα, γίνεται μία προσπάθεια για την ανάδειξη νέων διαιτητών του αθλήματος, με την Σαντορίνη να αναλαμβάνει πρωτοβουλία διοργανώνοντας σχολής που θα ξεκινήσει τις στις 30 Μαρτίου και θα είναι ταχύρυθμη αφού θα διαρκέσει μόνοι τρεις ημέρες (30-31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 201).

Δήλωσε συμμετοχή με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και μια φωτογραφία προσώπου στο e-mail μας : info@sydpedapgr , και ζήσε μοναδικές στιγμές μέσα στο γήπεδο !

Ένας διαιτητής που έχει ζήσει πολλά και σημαντικά παιχνίδια, ο Αρτέμης Δρόσος  μας μίλησε για την σημαντικότητα αυτής της σχολής, στην οποία κάποιος , μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ακόμη και την τελευταία στιγμή:

«Καλησπέρα σας... Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας και για την ευκαιρία που μας δίνεται να ενημερώσουμε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και κυρίως το βόλεϊ!!!

Είναι γνωστό ότι στη Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα σημαντικό και ευχάριστο γεγονός που αφορά τον αθλητισμό όπως είναι η σχολή διαιτητών πετοσφαίρισης την οποία διοργανώνει ο σύνδεσμος διαιτητών Πειραιά»

Με πιο σκεπτικό πάρθηκε η πρωτοβουλία;

«Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε με σκοπό να δοθεί στους κατοίκους του νησιού που με τόση αγάπη έχουν αγκαλιάσει το βόλεϊ να το ζήσουν όχι από την κερκίδα πλέον αλλά ενεργά συμμετέχοντας στο παιχνίδι».

Ποιοι είναι οι εν ενεργεία διαιτητές στη Σαντορίνης 

«Όπως γνωρίζεται αυτή την στιγμή υπάρχουν 3 εν ενεργεία διαιτητές ο κ. Χαντζηδούκας ο κ. Πατηνιώτης και εγώ, θέλω να πιστεύω ότι μετά την σχολή θα καλωσορίσουμε αρκετά νέα μέλη στην οικογένεια του βόλλευ γιατί πραγματικά αποτελούν οικογένεια όλοι στο χώρο είτε είναι παράγοντες η παίχτες η και οι φίλαθλοι που χωρίς την συμμετοχή τους δεν νοείται αθλητισμός και επί την ευκαιρία να συγχαρούμε και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που ήταν ειδικά φέτος φανταστικός σε όλες τις αθλητικά δρώμενα του νησιού μας ».

Γιατί να γίνει κάποιος διαιτητής βόλεϊ;

Η αλήθεια είναι ότι στα νησιά μας οι αγώνες δεν είναι πάρα πολλοί όμως εδώ υπάρχει ένα πλεονέκτημα και μία μοναδική ευκαιρία ακόμα και νέοι διαιτητές να μπορούν να συμμετέχουν σαν γραμματεία και επόπτες σε αγώνες επιπέδου Α1 η σε ευρωπαικούς αγώνες και σε μεγάλες διοργανώσεις όπως πρόσφατα το FINAL 4 κυπέλλου που με τόση επιτυχία διοργανώθηκε στο νησί και πλέον υπάρχει και η εμπειρία και η τεχνογνωσία και για άλλες τέτοιες σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Και εδώ ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους που συνέβαλαν για αυτό και στον κόσμο από όλη την Ελλάδα και τα άλλα νησιά που παρακολούθησε τους αγώνες!!!

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η σχολή θα πραγματοποιηθεί σε 3 μαθήματα μαζί με της εξετάσεις τα δικαιολογητικά μπορούν να δωθούν και μετά την σχολή και φυσικά όποιος η όποια ενδιαφέρεται μπορεί μέχρι και αύριο να δηλώσει συμμετοχή με ένα απλό τηλεφώνημα στον σύνδεσμο η ακόμα και σε μας και θα παράσχουμε κάθε βοήθεια!!

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο και σε όλους τους αθλητές μας καλό πάσχα με υγεία και δύναμη και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares