Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 15:46

Στον Πανναξιακό ΑΟΝ η Αθανασία Λιάγκη

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Αθανασίας Λιάγκη και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αθανασία Λιάγκη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 22χρονη αθλήτρια ύψους 183εκ που αγωνίζεται στη θέση της Ακραίας αλλά και της Διαγώνιας θα συμβάλλει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Αθανασία Λιάγκη στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Αθανασία Λιάγκη στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ για την ομάδα της Νάξου. Είναι τιμή μου που θα πρωταγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να  ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ανυπομονώ να ζήσω την  ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Πανναξιακού στο γήπεδο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες, με υγεία, και να έχουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. »

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares