Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 16:53

Τέλος τα σενάρια... Στον ΑΟ Θήρας η Άννα Καλαντάντζε

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας σχετικά με την μετακίνηση της Άννας Καλαντάντζε στον ΑΟ Θήρας ήρθε από την ομάδα στην οποία ανήκει το δελτίο της, την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε την παραχώρηση με υποσχετική της 21χρονης Γεωργιανής, πράγμα που είχαμε τονίσει στο ρεπορτάζ μας στις 26 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα η Ελπίδα Αμπελοκήπων έγραψε στη σελίδα της στο facebook:

«O AΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την παραχώρηση, με υποσχετική ενός χρόνου, της αθλήτριας Αννας Καλαντάντζε στον Α.Ο. Θήρας και την παραχώρηση, επίσης με υποσχετική ενός χρόνου, της αθλήτριας Χριστίνας Πανταζή στις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.
Ευχόμαστε και στις δύο αθλήτριες υγεία και καλή αγωνιστική χρόνια».

Να σημειωθεί ότι, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει τουλάχιστον πριν 8 ημέρες, καθώς οι άνθρωποι της Σαντορίνης  είχαν στα χέρια τους την υπογραφή της παίκτριας, μη ανησυχώντας για κάποια ανυπόστατα δημοσιεύματα, που μιλούσαν για σενάρια «επιστημονικής φαντασίας».

Έπεται και συνέχεια

Οι ανανεώσεις των Αρτακιανού και Εμμανουηλίδου, όπως και η απόκτηση της Καλαντάντζε είναι μόνο η αρχή σε ότι αφορά τις κινήσεις του ΑΟ Θήρας που έχει επιλέξει το προφίλ των χαμηλών τόνων.

Δικές μας επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα συρτάρια των ανθρώπων του συλλόγου υπάρχουν αρκετά υπογεγραμμένα συμβόλαια, ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην αγορά του εξωτερικού, όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτηθούν 2 η 3 ξένες παίκτριες.

Το ενδιαφέρον εκπροσώπων και παικτριών για να μετακομίσουν στη Σαντορίνη είναι πολύ μεγάλο και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού ο ΑΟ Θήρας είναι σίγουρα ένας από τους  ισχυρούς συλλόγους της χώρας, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλος ο βολεϊκός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ΑΟ Θήρας είναι από τα ελάχιστα σωματεία,  που είναι φερέγγυα και άψογα στις οικονομικές τους συμφωνίες και υποχρεώσεις, εν αντιθέσει μάλιστα με άλλες ομάδες που χρωστάνε δεδουλευμένα 2 και 3 ετών. 

26060218_1976715819020409_663877899422325814_o.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares