Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 09:16

Ο Φοίνικας πήρε την… άδεια συμμετοχής

Ξεκινά ο σχεδιασμός για τον Φοίνικα Σύρου, όπου μετά την χορήγηση άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή αδειοδοτήσεων, μιλά και σχεδιάζει το μέλλον του.

Πρώτο μέλημα της διοίκηση είναι η συμφωνία με προπονητή, όπου αυτήν την περίοδο οι συζητήσεις γίνονται με δύο τεχνικούς εγνωσμένης αξίας.

Ταυτόχρονα συγκροτήθηκε και το πενταμελές συμβούλιο του ΤΑΑ με τους Δημήτρη Αρβανίτη (πρόεδρο), Ισίδωρο Ροσσολάτο, Γιάννη Ράπτη, Ιωσήφ Ρηγούτσο και Στέλιο Τρουμπετάκη. ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Δημήτρης Αρβανίτης «Μιλάμε αυτήν την περίοδο με δύο προπονητές οι οποίοι είναι αρκετά γνωστοί. Θέλουμε πρώτα να κλείσουμε αυτό το κεφάλαια και στη συνέχεια σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας θα προχωρήσουμε στις μεταγραφές. Δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα βιαστικό, αλλά και ο νέος προπονητής να έχει πλήρη εικόνα της ομάδας που θα προπονήσει».

Πρέπει να αξιοποιήσουμε την τρίτη θέση που  καταλάβαμε πέρσι, ώστε να βρούμε χορηγούς κι εκτός νησιού. Θέλω στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω όλους όσους μέχρι στιγμής ήταν κοντά στην ομάδα, την προηγούμενη διοίκηση που πάλεψε για να φέρει την ομάδα στην 3ηθέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή κ. Νικολούζο για όλα όσα πρόσφερε, συνέχισε λέγοντας ο κ. Αρβανίτης.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares