Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:20

Έρχεται το επετειακό "20o Beach Volley Tournament" του ΝΟ Πάρου

Το μακροβιότερο τουρνουά BeachVolleyστις Κυκλάδες είναι εδώ… Το "20oBeachVolleyTournament" έχει φέτος επετειακό χαρακτήρα και αναμένεται να μείνει αξέχαστο σε συμμετέχοντες και θεατές.

Ο δραστήριος σε όλους τους τομείς Ναυτικός Όμιλος Πάρου, εγγυάται μία σπουδαία διοργάνωση, έχοντας βέβαια στο πλάι του την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάρου.

Η προαναγγελία των διοργανοτών:

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά/καλοκαίρι για εμάς διότι συμπληρώνουμε 20 χρόνια συνεχόμενης διοργάνωσης αυτού του αγαπημένου θεσμού που τόσοι αγαπάμε, συμμετέχουμε και ανυπομονούμε κάθε χρόνο για το επόμενο.
Έτσι φέτος παίρνει σάρκα και οστά το "20o Beach Volley Tournament" στα Λιβάδια της Παροικιάς στην Πάρο με διοργανωτή το Ναυτικός 'Ομιλος Πάρου-Paros Nautical Club και την μεγάλη υποστήριξη της "Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου " το οποίο θα διεξαχθεί στις 9-12 Αυγούστου (αντρικό-γυναικείοο) και 12-14 Αυγούστου (μεικτό). Η αφίσα είναι έτοιμη και σας προσκαλεί να συνδυάσετε διακοπές, αθλητισμό και διασκέδαση μέσω μιας πετυχημένης "συνταγής" εδώ και χρόνια ενώ η αποκλειστικά σχεδιασμένη αθλητική επετειακή εμφάνιση για άντρες και γυναίκες, είναι ραμμένη και σας περιμένει να την φορέσετε!

Υλικά συνταγής? 

500γρ. γέλιου και χαμόγελων, δύο φλιτζάνια υψηλής αγωνιστικής δράσης, 300γρ. σούπερ καλοκαιρινής διάθεσης, μία κουταλιά υπέροχης τοποθεσίας της διοργάνωσης, ένας κόκκος μουσικής, ένας κόκκος beach party, μία κούπα live streaming και φυσικά πριν το ανακάτεμα 800γρ. αθλητών και αθλητριών που μας τιμάτε κάθε χρόνο και όλοι μαζί δημιουργούμε αυτή την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα!!

Και τώρα στα πικάντικα... 

Το τουρνουά θα είναι "OPEN" αντρικής, γυναικείας και μεικτής κατηγορίας αντίστοιχα στις ημερομηνίες που γνωρίζετε. Τελικές δηλώσεις συμμετοχών μέχρι το βράδυ της Τρίτης 7 Αυγούστου για το αντρικό-γυναικείο και για το μεικτό μέχρι της 10 Αυγούστου 11:00 το πρωί. Το σύστημα διεξαγωγής είναι όμιλοι, με τρεις ομάδες στον καθένα με στόχο οι 8 ομάδες να περνάνε στους προημιτελικούς (knock out). Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράνε οι πόντοι πρώτα και ο λόγος αυτών. Ο αγώνας ολοκληρώνεται στα δύο νικηφόρα σετ στα 21 και αν απαιτηθεί ται μπρέικ στα 15 αλλά στην περίπτωση μεγάλου πλήθους συμμετοχών το σετ θα ολοκληρώνεται στους 15 πόντους και το ται μπρέικ στους 11. Αυτό θα οριστεί την τελευταία ημέρα από τη διοργάνωση. Από τους συμμετέχοντες οι ηττημένοι του κάθε αγώνα διαιτητεύουν στον επόμενο αγώνα. Την παραμονή των αγώνων στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Πάρου και ώρα 18:00, θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους στην οποία θα μπορεί να παρευρεθεί όποιος επιθυμεί και κατόπιν, θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς στους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων τους.

Οι αγώνες θα διεξάγονται μέχρι και το βράδυ (το γήπεδο διαθέτει προβολείς) αναλόγως της ροής του προγράμματος.
Μετάλλια και κύπελλα θα μοιραστούν οι τρείς πρώτες θέσεις της διοργάνωσης χορηγία του Δήμου Πάρου και του ΚΔΕΠΑΠ!

Φυσικά πολλά events έκπληξη θα διεξαχθούν καθ'όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης για την ψυχαγωγία και εκγύμναση των παρευρισκομένων!!
Την Κυριακή 12 Αυγούστου περνάμε την όλη τη μέρα μας με cocktails, μουσική και φέτος για πρώτη φορά τη νύχτα "Βeach Pasta Party" με μπύρες και Live μουσική από το Δημήτρη Πρασάκη! Ενώ την Τρίτη το βράδυ 14 Αυγούστου διοργανώνουμε Barbeque party με μουσική από live DJ από τις απογευματινές ώρες μέχρι και τις ώρες των απονομών!

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας και με τη δική σας θετική ενέργεια και διάθεση θα περάσουμε υπέροχα αυτές τις μέρες δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις σε φωτογραφικό και μη επίπεδο...

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες ή για να σας βοηθήσουμε/εξυπηρετήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε στο 6932 333 950 (Spidey) ή στο 22840 21800 (Ν.Ο.Π.) στις ώρες 10:00 - 19:00.

Σας περιμένουμε,

Spidey και Ναυτικός Όμιλος Πάρου

37202235_10214433031171656_8691707930887585792_o.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares