Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 23:37

Επιστροφή Τοτσίδου, έμεινε η Εμμανουηλίδου

Μπορεί να άργησε λίγο και να ξεκίνησε με το αριστερό καθώς είδε τις Κωνσταντινίδου (Ολυμπιακό) και Καρπουζά (ΑΟ Θήρας) να αποχωρούν αλλά τελικά βρήκε ρυθμό και όπως όλα δείχνουν την προσεχή Πέμπτη (28/08) που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ο Ζόραν Κόβαζιτς θα έχει σχεδόν όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του. Το Σάββατο, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ προχώρησε στην ανακοίνωση απόκτησης μίας αθλήτριας (Τοτσίδου), την ανανέωση παραμονής μίας ακόμη (Εμμανουηλίδου) και την παραχώρηση με υποσχετικής στην ΑΕΚ της Ξένιας Κακουράτου (λίμπερο) για έναν χρόνο.

emmanouilidou-kovasitsΠαραμένει στην ομάδα η 20χρονη Μελίνα Εμμανουηλίδου (κεντρική), η οποία έκανε μία πολύ καλή χρονιά, κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (Ολυμπιακός, ΑΕΚ) αλλά τελικά επέλεξε να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο (3η χρονιά) στη Νάξο και πλέον παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι η «παλιά» της παρέας. Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής της ανόδου είναι ότι αποτέλεσε επιλογή του Γιάννη Καλμαζίδη στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών τον περασμένο Ιούλιο.

Παράλληλα επιστρέφει η Σία Τοτσίδου, μία από τις καλύτερες ακραίες Ελληνίδες αθλήτριες. Η Δραμινή αθλήτρια είχε αγωνιστεί στη Νάξο, την πρώτη χρονιά του Πανναξιακού ΑΟΝ στην Α2 κατηγορία και στη συνέχεια για δύο χρονιές βρέθηκε στην ΑΕΚ. Φέτος, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά εργαλεία στα χέρια του Ζόραν Κόβαζιτς και με δεδομένο ότι η ομάδα της Νάξου θα έχει τριπλή αποστολή, είτε πρωτάθλημα, Κύπελλο και παρθενική συμμετοχή στο Challenge Cup. Να σημειωθεί ότι με την Εμμανουηλίδου φέτος λειτούργησαν ως δίδυμο σε αγώνες Beach Volley όπου πήγαν πολύ καλά. Τέλος, η ομάδα της Νάξου παραχώρησε με υποσχετική ενός έτους στην ΑΕΚ την 21χρονη λίμπερο Ξένια Κακουράτου, η οποία για οικογενειακούς λόγους ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμη μεταγραφή ελληνίδας αθλήτριας, να ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο, η συνεργασία με την αρχηγό Ελένη Φάρκωνα και να κινηθεί στην διεθνή αγορά για δύο ξένες αθλήτριες (στο παιχνίδι παραμένει και η 21χρονη Μίλιτσα Ράντοβιτς που αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα) μετά το ναυάγιο των συνομιλιών με την διαγώνια Ιζαμπέλα Ιβάνοβα που επέλεξε να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ποιες κινήσεις έχει κάνει έως τώρα η ομάδα της Νάξου;

Απέκτησε τις: Αφροδίτη Λαδένη (Α - ΑΕΚ), Άννα Σαλούστρου (Κ - ΓΣ Χαλανδρίου), Ειρήνη Κελεσίδου (Λ - Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνα Πασσιά (Π - ΑΕΚ), Ελεάννα Πολίτη (Λ - ) , Τάνια Κουτσιούπη (Κ - ), Σία Τοτσίδου (Α – ΑΕΚ), έμειναν : Κριστίνα Τσέσλαρ (Π), Μελίνα Εμμανουηλίδου (Κ) και αποχώρησαν οι: Αλίκη Κωνσταντινίδου (Κ- Ολυμπιακός ΣΦΠ), Άννα Καρπουζά (Δ - ΑΟ Θήρας), Ξένια Κακουράτου (Λ - ΑΕΚ), Δώρα Γκολφινοπούλου (Π – Πορφύρας), Μαριάννα Τρίβουνιτς (Α – ελεύθερη), Μένια Μόρφα (Α – ελεύθερη), Στέλλα Λαγουδάκη (Α – ΑΕΚ), Μίλιτσα Ράντοβιτς (Δ – ελεύθερη), ενώ προπονητής παραμένει και τη νέα χρονιά ο Ζόραν Κόβαζιτς.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares